Af Ritzau - 29/11-16 17:49

Dansk håndboldlandsholdsspiller skifter klub i TysklandDansk håndboldlandsholdsspiller skifter klub i Tyskland

Jacob Bagersted er utilfreds med spilletiden i Magdeburg og fortsætter fra næste sommer i Göppingen.

storybild

Den kommende Göppingen-spiller Jacob Bagersted har spillet 30 landskampe. Han var senest i aktion for det danske landshold i en testkamp mod Tyskland i april i år. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Den danske håndboldspiller Jacob Bagersted forlader bundesligaklubben Magdeburg et år før kontraktudløb og fortsætter til sommer karrieren hos konkurrenten Frisch Auf Göppingen.

Det skriver Magdeburg på sin hjemmeside.

- Jeg har overfor klubben bedt om at få ophævet kontrakten et år før tid, fordi jeg til sommer ønsker at gå andre veje. Min spilletid er blevet væsentlig mindre i de seneste måneder, siger Jacob Bagersted.

Stregspilleren, der har spillet 30 landskampe, optrådte i den danske liga for FCK Håndbold, AG København og Aalborg Håndbold, inden han i 2014 skiftede til Magdeburg.

I sin nye klub bliver han genforenet med den tidligere FCK- og AG København-træner Magnus Andersson, der siden 2014 har stået i spidsen for Frisch Auf Göppingen.

- Han er en rigtig god stregspiller, som har en kraftfuld statur og er en fighter i både forsvar og angreb, siger Magnus Andersson til Göppingens hjemmeside.

Klubben, som aktuelt ligger på 12.-pladsen i Bundesligaen, får til den kommende sæson yderligere dansk forstærkning i form af Allan Damgaard.

Han har ligesom Jacob Bagersted underskrevet en aftale gældende for to år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx