Af Ritzau - 29/11-16 17:49

Dansk håndboldlandsholdsspiller skifter klub i TysklandDansk håndboldlandsholdsspiller skifter klub i Tyskland

Jacob Bagersted er utilfreds med spilletiden i Magdeburg og fortsætter fra næste sommer i Göppingen.

storybild

Den kommende Göppingen-spiller Jacob Bagersted har spillet 30 landskampe. Han var senest i aktion for det danske landshold i en testkamp mod Tyskland i april i år. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Den danske håndboldspiller Jacob Bagersted forlader bundesligaklubben Magdeburg et år før kontraktudløb og fortsætter til sommer karrieren hos konkurrenten Frisch Auf Göppingen.

Det skriver Magdeburg på sin hjemmeside.

- Jeg har overfor klubben bedt om at få ophævet kontrakten et år før tid, fordi jeg til sommer ønsker at gå andre veje. Min spilletid er blevet væsentlig mindre i de seneste måneder, siger Jacob Bagersted.

Stregspilleren, der har spillet 30 landskampe, optrådte i den danske liga for FCK Håndbold, AG København og Aalborg Håndbold, inden han i 2014 skiftede til Magdeburg.

I sin nye klub bliver han genforenet med den tidligere FCK- og AG København-træner Magnus Andersson, der siden 2014 har stået i spidsen for Frisch Auf Göppingen.

- Han er en rigtig god stregspiller, som har en kraftfuld statur og er en fighter i både forsvar og angreb, siger Magnus Andersson til Göppingens hjemmeside.

Klubben, som aktuelt ligger på 12.-pladsen i Bundesligaen, får til den kommende sæson yderligere dansk forstærkning i form af Allan Damgaard.

Han har ligesom Jacob Bagersted underskrevet en aftale gældende for to år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx