Af - 30/01-14 17:34

FCK droppede ham for 'Corner': Får andre mulighederFCK droppede ham for 'Corner': Får andre muligheder

Abderrazak Hamed-Allah var tæt på en megahandel til FC København fra Aalesund FK, men klubberne kunne ikke blive enige. Det skuffer ikke angriberen, siger han.

storybild

Carsten V. Jensen var tæt på at hente angriber i Norge, før han fik fat i Andreas Cornelius. (Billede: Polfoto/RUMLE SKAFTE)

Det var tæt på, at FC København hentede Aalesund FK's topscorer, Abderrazak Hamed-Allah, men skiftet røg i vasken. Det bekymrer ikke Hamed-Allah, at han kunne have været i Nordens største klub nu med udsigt til Champions League eller Europa League-bold.

Bevis: Her ankommer FCK for at købe angriber
Bevis: Her ankommer FCK for at købe angriber

- Jeg har ingen problemer med situationen, for det er ikke sidste gang, at jeg kommer til at få sådan en mulighed, siger den 23-årige marokkaner køligt til den lokale Sunmørsposten via sin rådgiver, der har oversat.

- Jeg er ikke skuffet i det hele taget. Når klubberne ikke kunne blive enige, så jeg ikke kunne blive en del af FCK, så er jeg glad og fornøjet over at spille for AaFK, siger han.

Pletskud: Han forudså Cornelius' chokskifte
Pletskud: Han forudså Cornelius' chokskifte

- Jeg har oplevet sådanne ting tidligere, så jeg har lært mig, hvordan jeg skal håndtere situationen. Jeg tænkte ikke over FCK, før det kom på bordet, for jeg læser ikke det, som står i medierne.

I FC København har de styr på det angrebsproblem, som træner Ståle Solbakken selv har været inde på. I går meldte klubben ud, at Andreas Cornelius er tæt på at komme tilbage til klubben.

FCK-fans om Cornelius: Uvirkeligt!
FCK-fans om Cornelius: Uvirkeligt!

Men det sker altså først, efter klubben var på nippet til at købe Aalesund FK-topscorer Abderrazak Hamed-Allah for nogenlunde det samme beløb, som det københavnerne henter 'Corner' hjem for: i omegnen af 27 millioner.

Angiveligt brød forhandlingerne sammen, fordi FC København gerne ville sprede betalingen ud over to-tre gange, men det var Aalesund ikke interesseret i. Uenighederne strakte sig også til præstationsbonusser, som klubben ville have udbetalt, når Hamed-Allah for eksempel nåede 50 kampe i den hvide trøje eller klubben vandt mesterskabet, nåede i Champions League samt en videresalgsprocentdel.

Her er listen: De floppede ligesom Cornelius
Her er listen: De floppede ligesom Cornelius

Hvilken rolle hans dårlige engelsk har haft, er uvist. Men i Aalesund er han ikke nem at kommunikere med.

- Han kan ikke tale engelsk. Når han kommunikerer med nogen i klubben er det gennem hans rådgiver. Han taler kun fransk og arabisk, siger Sunmørsposten-journalist Kristian Stenerud til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Transfer-bombe: FCK henter Cornelius hjem

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Stort område brændt af: Nu advarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx