29/07-17 15:56; Opdateret: 29/07-17 16:13

Magnussen efter ny nedtur: Det er lidt forvirrendeMagnussen efter ny nedtur: Det er lidt forvirrende

Kevin Magnussen og hans Haas-racer begynder søndag det ungarske Formel 1-grandprix som nummer 16.

storybild

Budapest. Formel 1-køreren Kevin Magnussen (Haas) var lørdag skuffet, da han ikke formåede at komme videre fra Q1 i kvalifikationen til det ungarske grandprix.

- Jeg føler, at jeg fik det bedste ud af det. Der var ikke mere i bilen. Vi havde forventet at være bedre end det her. Det er lidt forvirrende, siger Magnussen til TV3+.

- Der er ikke så meget at gøre. Vi kan prøve at lære af det til en anden gang. Jeg har ikke fået lov at køre særlig meget, og det gør det ikke nemt. Det er ærgerligt, at vi ikke har været stærke nok i denne weekend.

Under fredagens første træning var Magnussens plads endnu en gang overtaget af italieneren Antonio Giovinazzi, og det var uden succes.

Italieneren kørte ind i barrieren og ødelagde Magnussens Haas-racer, som måtte bæres væk af en kran. Giovinazzi havde kørt otte omgange, da uheldet skete.

Det var tvivlsomt, hvorvidt Magnussens bil ville blive klar, men det lykkedes for Haas-teamet at reparere den, så han var klar til start ved lørdagens kvalifikation.

Magnussen får en startposition som nummer 16 til søndagens grandprix, der køres på Hungaroring-banen, som er en bane, der ikke byder på gode muligheder for overhalinger.

- Det bliver meget minimalt, hvad der bliver af overhalinger. Så når det er sådan, så må vi håbe, der kommer nogle crash eller en safetycar, der kan vende det på hovedet, siger Magnussen.

Magnussens holdkammerat, Romain Grosjean, gik videre til Q2, da han fik den 14.-bedste tid.

Men det blev også endestationen i kvalifikationen for franskmanden, da han endte med den 15.-bedste tid.

Det betyder, at Magnussen og Grosjean begynder søndagens grandprix side om side i ottende startrække i deres Haas-racere.

Sebastian Vettel (Ferrari) tog sin pole position nummer 48 i karrieren, og han får søndag selskab af teamkammeraten Kimi Räikkönen, der holder ved siden af som nummer to.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lyntransfer: Eftertragtet...
bt.dk
Manden bag mystisk lyd-klip står...
bt.dk
TINDER-TIRSDAG: 10 liderlige beskeder...
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx