Af - 16/01-15 18:39

Drama til slut i Danmarks gruppe - men tyskerne tog tetenDrama til slut i Danmarks gruppe - men tyskerne tog teten

Tyskland tog sig af første sejr i Danmarks gruppe D, da Polen blev besejret.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Axel Heimken)

Det var tæt i lang tid, men første kamp i Danmarks gruppe endte med en kneben tysk sejr over Polen. 26 - 29 stod der på måltavlen ved slutfløjt i tyskernes favør.

De hårdtarbejdende polakker var ellers tæt på at vende det hele flere gange undervejs, men tyskerne forblev i front med et til to mål i det meste af kampen, og en række polske afbrændere hjalp ikke meget på det.

Danmarks 'gamle' drenge skal vinde guld på rutinen
Danmarks 'gamle' drenge skal vinde guld på rutinen

På tribunerne var det dog klart de polske tilhængere, der var bedst med i den 15.000 sæder store Lusail Multipurpose Hall, hvilket mundede ud i konstante buhråb og pibekoncerter mod kampens slutning.

Farligste mand på banen var Tysklands højreback Steffen Weinhold. THW Kiel-spilleren - der til dagligt er på hold med både Rasmus Lauge og René Toft Hansen i Bundesligaen - stod således for hele ni scoringer, hvorfor han da også blev udråbt til kampens spiller.

Mensah trak nitten: ‘100 procent en skuffelse’
Mensah trak nitten: ‘100 procent en skuffelse’

Tyskland står dermed for den første sejr i gruppe D. Dem møder Danmark på tirsdag. Inden da venter der dog kampe mod Argentina (i aften) og Saudi Arabien for Gudmundssons tropper.

LÆS OGSÅ: Så vilde er de: Mød Qatars ‘professionelle’ fans

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx