Af - 04/01-14 11:15; Opdateret: 04/01-14 11:27

Vuelta-vinder rygtes til dansk holdVuelta-vinder rygtes til dansk hold

Det danske kontinental-hold, Christina Watches powered by Dana, har modtaget et noget uventet tilbud fra Chris Horners agent.

storybild

Sidste års vinder af Vuelta a España, Chris Horner, er måske på vej til Christina Watches. (Billede: Polfoto/AP/Paul White)

Sidste års vinder af Vuelta a España, Chris Horner, har haft svært ved at finde et nyt hold efter at RadioShack-Leopard ikke har villet forlænge hans kontrakt. Nu har Chris Horners agent henvendt sig til det danske hold Christina Warches med et tilbud, det skriver BT.

Horner er langt fra færdig
Horner er langt fra færdig

- Det er en dialog, der har stået på et par dage, og jeg har givet udtryk for, at vi er helt vildt interesserede. Først og fremmest er vi selvfølgelig beærede. Det vidner om, at vi internationalt har et vist image, siger administrerende direktør, Claus Hembo, til BT.

Men for at aftalen skal blive en realitet mangler holdet økonomiske midler, helt præcis halvanden millioner kroner.

Derfor kunne dopingkontrol ikke finde Vuelta-vinder
Derfor kunne dopingkontrol ikke finde Vuelta-vinder

- Det, vi aktuelt mangler, for at få ham med, det er en sponsor til en cirka halvanden millioner. Det er ikke et udtryk for, hvad han skal have i løn, det er det, vi mangler. Og de penge kunne jeg rigtigt godt tænke mig. Prøv at forestille dig, at vi stiller op til Post Danmark Rundt med en Vuelta-vinder som kaptajn, siger Claus Hembo.

Horner: Hårdeste løb jeg nogensinde har kørt
Horner: Hårdeste løb jeg nogensinde har kørt

Ifølge Claus Hembo, er der også andre der er interesserede i den 42-årige amerikaner, og derfor skal der handles hurtigt hvis det danske kontinentalhold skal sikre sig toprytteren som, på grund af sin svære situation med at finde en kontrakt, ikke har afvist at køre på et lavere plan end World Tour.

Voldsom tvivl om Vuelta-førers 'renlighed'
Voldsom tvivl om Vuelta-førers 'renlighed'

- Deadline er jo, at han kan skrive en anden kontrakt om ti minutter. Så jeg betragter det mere som et spørgsmål om at komme først til mølle. Vi er ikke de eneste, der er interesserede i at kunne købe ham, siger Claus Hembo.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx