Af Ritzau - 30/03-17 21:34; Opdateret: 31/03-17 01:29

Wozniacki laver flot comeback og er i endnu en finaleWozniacki laver flot comeback og er i endnu en finale

Den danske tennisspiller tabte første sæt, men udraderede derefter Karolína Plísková i semifinalen i Miami.

storybild

Caroline Wozniacki er klar til finalen i Miami. (Billede: Scanpix/Geoff Burke)

Caroline Wozniacki er klar til sin tredje WTA-finale i år.

Torsdag spillede den danske tennisspiller sig i finalen ved Miami Open i USA, da hun efter en flot indsats besejrede tjekken Karolína Plísková i semifinalen.

Sejrscifrene blev 5-7, 6-1, 6-1 i Wozniackis favør.

Efter et meget lige første sæt var den 26-årige dansker aldeles suveræn. Og hun vandt stort over verdensranglistens nummer tre.

- Det er hårdt, når man taber første sæt efter at have haft sætbold. Det rammer én en lille smule, siger hun til WTA's hjemmeside.

- Det føles ekstremt rart at stå i finalen her i Miami. Det er min første finale her, og det er en speciel turnering, så jeg er virkelig glad for, at jeg er kommet så langt.

Og at det var verdens nummer tre, der blev besejret, gjorde kun sejren bedre for Wozniacki, der nu jagter titel nummer 26 i karrieren.

- Hun har spillet ekstremt godt både sidste år og i år. Hun har vundet så mange kampe og vundet et par turneringer allerede i år, og hun slog mig sidst. Så at komme derud og kæmpe mig ind i kampen og vinde den betyder meget for mig.

Caroline Wozniacki har tabt de to finaler, som hun foreløbig har været i efter nytår. Den ene i øvrigt til Karolína Plísková.

I finalen i Miami skal danskeren møde enten amerikaneren Venus Williams eller briten Johanna Konta. De mødes natten til fredag dansk tid i den anden semifinale.

Caroline Wozniacki havde vundet tre af fire indbyrdes kampe mod Karolína Plísková før torsdagens kamp.

Danskerens seneste sejr lå dog tilbage i 2014, og tidligere i år vandt den 1,86 meter høje tjekke 6-3, 6-4 over Caroline Wozniacki i finalen ved WTA-turneringen i Doha.

Caroline Wozniacki kom i Miami under pres fra kampens første parti.

Her fik hun brudt sin serv, da Karolína Plísková udnyttede sin tredje breakbold i partiet.

Danskeren holdt dog fast og fik brudt tilbage til stillingen 4-4.

Foran 5-4 havde Caroline Wozniacki tre sætbolde i Karolína Plískovás serv. Men tjekken var ikke indstillet på at lade danskeren sejre.

Tjekken tre fik udlignet til 5-5 og brød derefter for anden gang i sættet.

Så kunne Plísková serve sættet hjem. Hun fik sin anden sætbold i partiet, da Caroline Wozniacki kiksede en oplagt flugtning ved nettet.

Danskeren kunne herefter ikke returnere tjekkens kraftfulde serv over nettet. Og så gik første sæt til Karolína Plísková.

I andet sæt var rollerne byttet om. Caroline Wozniacki brød først modstanderens serv til 2-0. Efter endnu et servegennembrud vandt danskeren sættet 6-1.

Wozniacki fortsatte dominansen fra begyndelsen af tredje sæt, og efter et servegennembrud til 2-0 marcherede danskeren sikkert mod sejren.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trump så 'usikker' Oprah på tv: Håner...
bt.dk
10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
Lejlighed på 15 kvadratmeter solgt...
bt.dk
Bankfolk deler dramatisk foto efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx