Af Ritzau - 24/09-16 18:41

AGF-træner nedtoner krisesnak efter sløj periodeAGF-træner nedtoner krisesnak efter sløj periode

AGF har blot vundet én af de seneste ni Superliga-kampe, men træner Glen Riddersholm ser ikke et ramt hold.

storybild

AGF åbnede sæsonen med to sejre, men er efter en svær periode nu at finde i tabellens nederste halvdel. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

AGF åbnede sæsonen i Alka Superligaen med to sejre i de første to kampe, men siden er det blot blevet til en enkelt sejr i de efterfølgende ni kampe.

Lørdag tabte AGF'erne med 0-2 til FC København i Telia Parken, og dermed er man nummer otte i tabellen. Men den dårlige stime er ifølge træner Glen Riddersholm ikke noget, der har sat sig.

- Nej, det er det ikke, for så ville vi ikke kunne præstere, som vi gjorde i dele af kampen i dag, og heller ikke som vi præsterede mod FC Midtjylland i onsdags, siger Riddersholm.

- Det er ikke sådan, at vi går og hænger med hovedet, og vi havde jo også modet til at ændre lidt på planen i dag, endda med et offensivt mindset.

For Glen Riddersholm er det vigtigt ikke konstant at måle på, præcis hvor hans hold er i tabellen.

- Vi måler på præstationerne, og hvor langt vi er med udviklingen af spillet og integrationen af spillere.

- Kigger man på de hold, vi skal kæmpe med om top-seks, kan man se, at det ser okay ud, og at det er inden for rækkevidde. Så vi holder snuden i sporet og arbejder videre.

- Det, der kan blive trættende for os som trænere, er, hvis vi fra runde til runde skal evaluere på, hvor vi står. Vi skal spille 26 runder, og derefter ser vi, om vi har nået vores målsætning, siger træneren.

Hos spillerne har den lange stime med blot en enkelt sejr sat sine spor.

- Vi er professionelle fodboldspillere, og vi vil vinde fodboldkampe. Hverdagen bliver selvfølgelig lidt tungere, men det er vores arbejde, og vi skal gøre vores bedste, siger Elmar Bjarnason.

- Vi ligger stadig kun to point fra vores målsætning, og det gør, at presset ikke er så stort endnu, men vi skal selvfølgelig til at vinde nogle fodboldkampe, tilføjer han.

AGF møder i næste spillerunde OB på udebane.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx