Af Niels O. Hansen - 28/08-17 12:58

Gravid dansk svømmestjerne: Mænd skal vinke farvel til sexGravid dansk svømmestjerne: Mænd skal vinke farvel til sex

Svømmeren Jeanette Ottesen er som bekendt gravid, og det betyder, at manden, Marco Loughran, i en periode ikke får sex.

storybild

Jeanette Ottesen har meddelt sin mand, at han må undvære sex i et stykke tid, mens hun er gravid. (Billede: Ólafur Steinar Gestsson (arkivfoto))

Det skriver den tidligere verdensmester på den blog, som hun har oprettet. Her giver Jeanette Ottesen gode råd til Marco Loughran og andre mænd i samme situation.

Et af dem lyder:

»Der kommer ikke til at være meget hanky panky de første 3-4 måneder, når din partner er gravid. Hvis du var ramt af udmattelse og kvalme, så ville du nok heller ikke være i stand til meget andet, end at ligge i fosterstilling. Så find nogle hjælpemidler frem og ta' trykket med hånden. Altså du kan jo være heldig at din partner ingen problemer har, men du skal nok ikke regne med noget det første trimester,« skriver Jeanette Ottesen.

For som hun også skriver i indledningen af blogindlægget:

»Til alle jer mænd derude, som nok er mindst lige så desperate og frustrede som min egen mand er. Der er råd forude! I skal bare vide, at vi ved godt vi er besværlige, og vi ved også godt, at vi er en smule urimelige nogle gange  Men inderst inde, så vidste i jo godt hvad i gik ind til, ik'?? Jeg tror, hånden på hjertet, at jeg sige undskyld til Marco mindst én gang om dagen. Det er typisk når vi ligge i sengen inden vi skal sove, hvor jeg er faldet lidt mere til ro. Nogle gange behøver jeg måske ikke at sige undskyld, men det er også mere for at være på den sikre side, for jeg ved godt jeg kan være relativt strid i øjeblikket. Så en god undskyldning, så er man helgarderet.«

Jeanette Ottesen har termin sidst på året. Det betyder indlysende nok, at hun går glip af EM i svømning i Danmark, som også foregår sidst på aftenen.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx