Af Ritzau - 09/03-17 12:29

Brøndbys Zorniger mister højre hånd og analytikerBrøndbys Zorniger mister højre hånd og analytiker

Brøndbys assistenttræner skifter til Ungarn, mens en af klubbens dataanalytikere skifter til DBU.

storybild

Tamas Bodog (med kasket) stopper efter søndagens kamp i Horsens som assistenttræner under Alexander Zorniger i Brøndby. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Superligaklubben Brøndby IF skal på jagt efter en ny assistenttræner til klubbens succesfulde cheftræner, Alexander Zorniger.

Torsdag meddeler klubben, at man fra næste uge må vinke farvel til assistenttræner Tamas Bodog, der har fået et cheftrænerjob i hjemlandet Ungarn.

Bodog kom til Brøndby sammen med Alexander Zorniger forud for denne sæson og har været med til at føre Brøndby frem til en aktuel andenplads i Alka Superligaen.

- Vi har et godt trænerteam i Brøndby, og selv om jeg selvfølgelig er ked af at sige farvel til Tamas, både som ven og som kollega, så er jeg sikker på, at vi kan finde en kvalificeret afløser, som kan blive en del af vores hold, siger Alexander Zorniger.

Brøndby forventer, at stillingen vil være genbesat, inden mesterskabsslutspillet begynder i april.

Ud over Bodog må Brøndby også snart vinke farvel til fodbold- og dataanalytikeren Mounir Akhiat. Han bliver i stedet fast tilknyttet landstrænerteamet omkring Åge Hareide.

Akhiat har været tilknyttet landsholdet som konsulent siden Hareides første landsholdssamling i Danmark i marts sidste år.

Brøndby har tidligere annonceret, at en anden assistenttræner, Mark Strudal, forlader klubben efter sæsonen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx