Af - 03/01-17 11:11

Wozniacki har trænet hårdt: - Glad for det kan sesWozniacki har trænet hårdt: - Glad for det kan ses

Caroline Wozniacki er glad for at hendes hårde vintertræning tilsyneladende giver pote allerede fra starten af 2017-sæsonen.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Det tog kun 51 minutter og hun tabte kun syv bolde i sin egen serv: Caroline Wozniacki er startet 2017 i samme gear, som hun sluttede 2016.

Takket være den gode træning, som hun har leveret på det seneste.

- Det er altid svært at komme igang og ride på en bølge fra starten af, men jeg har trænet virkeligt hårdt. Og jeg er glad for, at man allerede kan se det, siger hun ifølge ubitennis.net.

Den gode træning, som hun nu nyder godt af, er igen en konsekvens af det gode efterår, hvor hun vandt to turneringer og fløj frem på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki starter året med næsten perfekt sejr
Caroline Wozniacki starter året med næsten perfekt sejr

- Det gav mig selvtillid på vej ind i sæsonoptakten, og det gjorde det meget sjovere at træne, siger hun.


Sejren på 6-1, 6-0 over Nicole Gibbs blev vundet under svære betingelser med en drilsk vind, men det er ikke et problem, når man render rundt med den selvtillid, som danskeren gør lige for tiden.

- I dag gik alt ind. Selv med vinden formåede jeg at holde kontrollen over boldene og pointene. Jeg var især tilfreds med, hvordan jeg servede, sagde hun, da hun blev interviewet på banen efter kampen.

I næste runde venter Lepchenko, der her og nu er nummer 89 på verdensranglisten. De to har mødtes fem gange, med fire danske sejre og en enkelt amerikansk af slagsen.


LÆS OGSÅ: 2017: Sådan går det Kevin, Caroline og alle de andre

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki vil bryde dum tradition

LÆS OGSÅ: Tennis-boss: Flere trænere skal udnytte Caroline-effekt

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvem sagde det - Caro, Clinton eller Klæstrup?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tjek op på dit boliglån og spar...
bt.dk
9-årig pige forsvandt til...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Stod bag kæmpe OL-sensation: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx