Af - 24/06-17 16:44

Lionel Messi fylder 30: Men nu går Ronaldo-fansne amokLionel Messi fylder 30: Men nu går Ronaldo-fansne amok

Vor tids måske bedste fodboldspiller fylder 30 år i dag. Det er dog ikke alle, der er lige begejstrede.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover: Iranske Reza Parastesh ligner superstjernen Lionel Messi på en PRIK.

Lørdag fylder Barcelona-stjernen Lionel Messi 30 år, og det er allerede strømmet ind med lykønskninger til argentineren på flere sociale medier.

Blandt andet har den officielle Champions League Twitter-profil sendt en hilsen til ham - men det er ikke faldet i god jord hos alle.

Med ordene 'Tillykke med de 30, Lionel Messi', var Champions League-profilen blandt de første til at lykønske Barcelona-stjernen kort tid efter midnat.

Wow! 25-årig iraner ligner Lionel Messi på en PRIK
Wow! 25-årig iraner ligner Lionel Messi på en PRIK

Men flere fans er ikke helt begejstrede for opslaget, for det slutter med spørgsmålet 'den største?'.


Det har fået en del tilhængere af Messis 'ærkerival', Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo, til tasterne. En af dem har svaret igen ved blot at vedhæfte et billede af portugiseren med ordene 'den største.'


Anklager vil lade Messi slippe med bøde for skattesnyd
Anklager vil lade Messi slippe med bøde for skattesnyd

De mange Barcelona-fans i tråden har dog svaret igen ved at skrive, at det bestemt ikke er nødvendigt med et spørgsmåltegn i forhold til, om Lionel Messi er den største.


Noget, de mange Real Madrid-tilhængere tydeligvis ikke er enige i, og flere kvitterer med en kommentar om, at 'Ronaldo' er blevet stavet forkert i opslaget.

Og flere mener endda, at det ikke kun er Cristiano Ronaldo, der er større end Messi. Portugiserens fanskare påpeger, at både Pele og Maradona også kommer foran argentineren i kampen om at være den største nogensinde.


Messi åbner forlystelsespark i eget navn: Så vild bliver den
Messi åbner forlystelsespark i eget navn: Så vild bliver den

Sådan fortsætter diskussionen i opslaget, der har fået mere end 400 kommentarer i skrivende stund.

I sine første 30 leveår er det nu heller ikke småting, Lionel Messi har opnået. Han kan prale med fire Champions League-titler, otte spanske mesterskaber og fem Copa del Rey-trofæer.

Derudover har han begået en del rekorder i sin tid i Barcelona, som Squawka har lavet et overblik over. Eksempelvis er Lionel Messi den mest scorende spiller i Barcelonas historie med 507 mål. En rekord, der førhen lød på 'kun' 232.

Det er i øvrigt ikke kun rund fødselsdag, Lionel Messi kan fejre denne måned. Argentineren skal også giftes med sin kæreste, den 29-årige Antonella Roccuzzo.

Parret har kendt hinanden siden barndommen, og de har været kærester siden 2008. Sammen har de to sønner - Thiago på fire år og Mateo på 21 måneder.

Brystbombe var lidt for modig: Det fik verdensstjerne hende til at fortryde
Brystbombe var lidt for modig: Det fik verdensstjerne hende til at fortryde

Vacaciones !!!! Nada más lindo que vos .. te amo

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on


Og til den store dag er der ikke ligefrem tale om en kort gæsteliste. For Lionel Messi har inviteret alle 21 spillere fra FC Barcelonas førstehold til den store dag.

Præcis hvor festen skal holdes, har parret ikke meldt ud, hvilket kan skyldes, at de ikke ønsker, at en masse fans dukker op på den store dag.

Der bliver dog ikke behov for et lokale med stort gavebord, for Lionel Messi og Antonella Roccuzzo skulle angiveligt have meddelt de inviterede, at i stedet for gaver ønsker sig, at der i stedet bliver doneret penge til Leo Messi-fonden, der støtter børn med henblik på sygdom, uddannelse og sport.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx