07/09-17 13:46

16-årig surfer omkommer under orkanen Irma16-årig surfer omkommer under orkanen Irma

Vilde bølger under orkanen Irma kostede tidligere på ugen en 16-årig surfer fra Barbados livet.

storybild

En surfer døde tidligere på ugen på grund af vilde bølger under orkanen Irma. Det er ikke surferen på billedet. Scanpix/Jonathan Nackstrand/arkiv

Barbados. Den blot 16-årige professionelle surfer Zander Venezia fra Barbados døde tirsdag efter at have surfet, mens orkanen Irma rasede.

Det gik galt for Zander Venezia tæt på en strand på østkysten af øen Barbados. Han pådrog sig en nakkeskade, som blev dødelig, skriver surfer.com.

Zander Venezia faldt af surfbrættet og ramte et koralrev under vandet, mens han og andre surfere udnyttede de høje bølger, orkanen førte med sig.

- Zander rørte ikke på sig. De andre surfere prøvede at få ham hurtigt ind på stranden, men det var vanskeligt, siger surferen Alan Burke til Surfline.

Efter uheldet forsøgte man at genoplive teenageren med hjertemassage på stranden, men uden held. Han blev senere erklæret død på et nærliggende hospital.

Zander Venezia vandt et stævne i USA i august. Som 11-årig blev han national U12-mester. Ifølge Barbados-avisen Nation News var han en af øens mest lovende juniorer.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Trump: Historisk møde med Nordkorea...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx