Af Ritzau - 08/10-16 22:22

Southgate ville have flere engelske mål mod lilleputSouthgate ville have flere engelske mål mod lilleput

Englands midlertidige landstræner mener, at hans holds sejr over Malta blev for lille.

storybild

Gareth Southgate havde gerne set flere engelske mål mod Malta. (Billede: Scanpix/Justin Tallis)

Gareth Southgate fik en resultatmæssigt vellykket debut som landstræner, da England lørdag vandt 2-0 hjemme over Malta i VM-kvalifikationen i fodbold.

Den tidligere landsholdsspiller, der vikarierer som Englands landstræner resten af året efter den pludselige fyring af Sam Allardyce, erklærer sig nogenlunde tilfreds med sejren på Wembley Stadium i London.

- Vi spillede godt i første halvleg. Vi kunne og burde have scoret flere mål, siger Gareth Southgate ifølge nyhedsbureauet AFP.

Daniel Sturridge og Dele Alli scorede for England i første halvleg, men trods gode muligheder blev der ikke scoret yderligere.

- Deres målmand lavede nogle gode redninger, og i underbevidstheden tror jeg, at nogle af vores spillere passede på sig selv fysisk i anden halvleg.

- Vi brændte nogle gode chancer, men jeg er tilfreds med resultatet, når man tænker på, hvordan det så ud for ti dage siden, siger Gareth Southgate.

Han blev 27. september indsat som midlertidig landstræner, efter at Det Engelske Fodboldforbund (FA) fyrede landstræner Sam Allardyce.

Det skete, fordi han var blevet afsløret i blandt andet at have opfordret til brud på FA's transferregler.

Sam Allardyce nåede kun at stå i spidsen for England i en enkelt kamp, 1-0-sejren ude over Slovakiet i VM-kvalifikationen.

England har seks point for to kampe i gruppe F.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx