Af - 01/06-15 14:02

Magnussen om fremtid: - Satser ikke alt på McLarenMagnussen om fremtid: - Satser ikke alt på McLaren

Den danske racer-kører fortæller om sine overvejelser om fremtiden.

storybild

Kevin Magnussen er villig til at kigge på andet end McLaren. (Billede: Polfoto)

Kevin Magnussen har ikke bundet sig på hænder og fødder til McLaren-Honda.

Det siger danskeren i et interview med Crash.net – selv om han stadig håber at få plads i en af teamets racere, der lige nu køres af Fernando Alonso og Jenson Button.

TV: Magnussen afslører: Her er mit favorit-hold
TV: Magnussen afslører: Her er mit favorit-hold

- Vi ved, at Formel 1 er uforudsigeligt. Jeg stoler på, at McLaren vil varetage min karriere uanset hvad, siger Kevin Magnussen i interviewet og følgende forbehold:

Jeg satser ikke alt på McLaren-sædet, selv om jeg selvfølgelig også går efter sædet her, men hvis der ikke er plads, vil jeg sammen med Ron, Eric og min manager kigge efter noget andet.

Blandet andet har det nye amerikanske Haas-team været nævnt på det seneste. Men i bund og grund har Kevin Magnussen affundet sig med sin nuværende rolle som reserve på teamet, hvor han i sæsonens første grandprix erstattede hovedrystelses-ramte Fernando Alonso i det australske grandprix.

Magnussen: - Jeg må vise at jeg stadig vil det
Magnussen: - Jeg må vise at jeg stadig vil det

- Det klør i fødderne, og sådan skal det også være. Men det har ikke rigtigt været muligt i år, og det ville heller ikke have været det rigtige at gøre. Det rigtige er at blive hos McLaren og være en del af holdets fremtid, som jeg tror bliver fremragende, siger Kevin Magnussen, der understreger, at han stadig lærer af at se sine erfarne holdkammerater køre grandprix'er.

Det næste køres i den kommende weekend, i Canada.

Magnussen: Derfor mistede jeg sædet til Button
Magnussen: Derfor mistede jeg sædet til Button

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx