Af - 15/12-15 10:46; Opdateret: 15/12-15 13:16

Bookmakerne skovlede penge ind på dansk skandalekampBookmakerne skovlede penge ind på dansk skandalekamp

Danske Spil og de øvrige bookmakere omsatte for et beløb i millionklassen i forbindelse med boksekampen mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen, og de kunne stikke størstedelen direkte i lommen.

Bildstrecke im Grossformat »

Der har været stor utilfredshed blandt danske boksefans efter Ondt blod-kampen mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen. Men et sted i Danmark har de svært ved at få armene ned af glæde.

Hos spiludbyderne.

Både Danske Spil, Unibet og Betsafe skovlede penge ind på skandalekampen.

- Boksekampen blev et stort tilløbsstykke for vores kunder, da vi samlet set kunne notere os en svimlende omsætning i millionklassen. 80 procent af omsætningen kom på Rudy Markussen, mens kun 15 procent kom på Patrick Nielsen, og 5 procent på uafgjort, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager Marketing hos Danske Spil, til metroxpress.

Den store indtjening kom da også bag på den danske spiludbyder, der kunne registrere, at størstedelen af de danske spillefugle troede på Rudy Markussen-sejr i tredje eller fjerde omgang.

- Det var en utrolig skæv spilfordeling, der overraskede os meget, da Rudy var stor outsider i odds 5,00 fra start. Oddset blev dog sænket til 3,50 før kampstart og tilsvarende hævet på Patrick, men de danske gamblere troede altså i den grad på, at Rudy Markussen ville være den stærkeste af de to boksere, lyder det fra Hans-Henrik Busk Stie.

Patrick og Rudy mobbes på nettet - kendt sanger står bag
Patrick og Rudy mobbes på nettet - kendt sanger står bag

Patrick Nielsen endte dog som bekendt med at stoppe Rudy Markussen allerede i tredje omgang. Et odds som kun få danskere troede på.

- Patrick Nielsen havde Oddset-spillerne spået til at vinde i fjerde omgang, mens Patrick til at vinde i tredje omgang kun var bakket op af fire procent af indskuddene. Så Oddset-spillerne tabte stort både på Patricks sejs, men også isoleret set på sejren i tredje omgang, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hos Unibet kan Per Marxen fortælle om et identisk spillemønster.

- 80 til 85 procent af spillene faldt på Rudy, fortæller han. Og heller ikke de få spillere, der havde forudset sejren til Patrick Nielsen fik så meget ud af det, fordi de ikke ramte rigtigt, da de skulle gætte på, hvilken omgang, der blev den sidste.

- De mest populære runder var første, fjerde og tolvte, siger han.

Hos Betsafe havde færre end hver femte gambler satset på Patrick Nielsen, så heller ikke her er der noget der tyder på, at nogen på forhånd har kendt til resultatet af kampen.


LÆS OGSÅ: Eksperterne er ikke i tvivl: Det var totalt skandaløst, Rudy!

LÆS OGSÅ: Rudy efter fuser: - Jeg har svært ved at sætte ord på det

LÆS OGSÅ: Promotor slår anklager om aftalt spil ned: - Sådan er boksning

LÆS OGSÅ: TV: Patrick Nielsen enig med bookmakerne: - Det bliver en walkover

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx