07/05-14 16:01

Laudrup-afløser får tre år som Swansea-managerLaudrup-afløser får tre år som Swansea-manager

Garry Monk tog over i Swansea efter fyringen af Laudrup. Overlevelsen er sikret, og Monk får tre års kontrakt.

storybild

(Billede: Polfoto)

Swansea fyrede i februar Michael Laudrup og gav Garry Monk ansvaret for holdet i en midlertidig ansættelse som manager.

En opgave, Monk har løst så tilfredsstillende, at han nu har fået tilbudt en treårig kontrakt som manager, hvilket han har takket ja til.

- Vi er lykkelige over, at vi kan bekræfte Garry Monk som vores nye manager, siger bestyrelsesformand i Swansea, Huw Jenkins, i en udtalelse på klubbens hjemmeside.

Swansea har efter fyringen af Laudrup oplevet op- og nedture, men holdet har sikret sig endnu en sæson i Premier League. Lige nu ligger klubben nummer 13 med blot én kamp tilbage at spille.

Klubben kan ikke længere rykke ud.

- Vi ser frem til vores fjerde sæson i Premier League, og vi er alle enige om, at vi skal tilbage til basis og genindføre de principper, der har bragt os så meget succes de senere år.

- Garry repræsenterer alle de stærke værdier, vi hylder så varmt som fodboldklub, og alle ser frem til at arbejde sammen med ham, siger Huw Jenkins.

Swanseas sidste kamp i sæsonens spilles på søndag ude mod Sunderland, der har brug for point for at være sikker på overlevelse i den bedste engelske række.

Cardiff og Fulham er allerede rykket ud, mens Norwich skal slå Arsenal og håbe på Swansea-sejr i Sunderland for at overleve.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
Medier: Nu går Anders Bondo til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx