15/07-17 19:16

FCK-manager giver træthed skylden for pointtabFCK-manager giver træthed skylden for pointtab

FC Københavns manager Ståle Solbakken peger på træthed i anden halvleg som årsag til 1-1-resultatet mod AaB.

storybild

København. FC København spillede på hjemmebane en tandløs anden halvleg og fik kun 1-1 med fra sin sæsonpremiere i Alka Superligaen mod AaB lørdag efter en sen nordjysk udligning.

FCK vandt onsdag 3-1 ude over slovakiske Zilina i Champions League-kvalifikationen, og den kamp sad i flere af spillerne, mener manager Ståle Solbakken.

- Det var en kamp med to helt forskellige halvlege. Jeg er godt tilfreds med første halvleg. Vi skabte chancer nok. Vi scorede et mål, og vi skabte også muligheder til et mål mere.

- I anden halvleg var det helt omvendt. Vi virkede frygtelig slidte allerede fra begyndelsen. Om det var kunstgræsset og varmen i Zilina, der skal have skylden, ved jeg ikke. Men mange af spillerne kæmpede fysisk og var utroligt trætte.

- Boldomgangen blev derefter, og da indskifterne også så trætte ud, kæmpede vi for at holde hovedet over vandet i hele anden halvleg, siger Ståle Solbakken.

Han stillede med fire nye i startopstillingen i forhold til sejren i Zilina, og han mener ikke, at han kan rotere mere på holdet og fortsat stille slagkraftigt nok op til at klare sig i både den hjemlige liga og i de europæiske kampe i samme periode.

- Måske havde jeg udtaget det forkerte hold. Jeg kender jo ikke alle spillerne så godt endnu, og sådan er det.

- Nu har vi spillet to kampe og er i gang, og vi må se, om vi kommer på benene igen på onsdag, siger Solbakken om henviser til returmødet mod Zilina på hjemmebane onsdag.

FCK-manageren afviser at købe flere spillere for at kunne klare belastningen i begge turneringer.

- Vi skal kvalificere os til et europæisk gruppespil, før vi tager den vurdering. Det er dette hold, der skal spille os i et europæisk gruppespil, siger Solbakken

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx