Af Ritzau - 19/01-17 04:17; Opdateret: 19/01-17 09:41

Wozniacki stormer videre i Australian OpenWozniacki stormer videre i Australian Open

Caroline Wozniacki skal efter en overbevisende sejr natten til torsdag nu op mod den niendeseedede Konta.

storybild

Caroline Wozniacki giver Donna Vekic fra Kroatien en trøstende hånd efter kampen. (Billede: Reuters/Jason Reed)

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er kommet godt fra start i årets første grand slam-turnering, Australian Open i Melbourne.

Natten til torsdag dansk tid fejede den 17.-seedede dansker kroaten Donna Vekic ud af banen med en overbevisende sejr på 6-1, 6-3. Opgøret var overstået efter 76 minutters spil.

Dermed er Wozniacki videre til tredje runde, hvor hun må forvente væsentlig hårdere modstand i form af den niendeseedede Johanna Konta fra Storbritannien.

Caroline Wozniacki leverede en solid præstation og var kampen igennem i balance. Specielt danskerens baghånd gjorde ondt på den 20-årige kroat, der måtte løbe langt efter den præcise dansker.

Første sæt var en kort fornøjelse og sluttede allerede efter 33 minutter. Især Caroline Wozniackis serv var god i et første sæt, hvor kroatiske Vekic lod sig gå på af Wozniackis vedholdende stil.

Kampen bød på flere gode dueller, og kroaten fik indimellem bevist, at hun sagtens kan være med i de helt store kampe. Men mod danskerens kølighed, var det for meget at lave 32 uprovokerede fejl. Wozniacki lavede kun ni uprovokerede fejl i kampen.

Andet sæt var mere jævnbyrdigt. Donna Vekic lykkedes her bedre med sin egen serv og fik Wozniacki ud at løbe. Samtidig faldt Wozniackis egen serv i niveau, og derfor blev kampen mere lige.

Alligevel blev den danske rutine udslagsgivende.

Caroline Wozniacki møder i tredje runde britiske Johanna Konta.

Konta er seedet som nummer ni og har startet året perfekt. Hun vandt således opvarmningsturneringen i Sydney i sidste uge og er kommet godt fra start i Melbourne.

I sin andenrundekamp slog hun natten til torsdag Naomi Osaka fra Japan i to sæt. Specielt britens serv virkede godt i en kamp, der kun varede lidt mere end en time og endte 6-4, 6-2.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Præsten Marie angreb mænd i 40-års...
bt.dk
Tæt på knockout: Patrick Nielsen...
bt.dk
Tilliden til folkepensionen smuldrer:...
bt.dk
Søren Gade klar til træde tilbage:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx