Af - 03/07-17 09:51

Wozniacki er helt nøgen: Nu afslører hun hvorforWozniacki er helt nøgen: Nu afslører hun hvorfor

caroline Wozniacki sætter nu ord på sin beslutning om at få taget en række nøgenbilleder til ESPN Magazine.

storybild

Caroline Wozniacki er godt kørende for tiden. Hun nåede finalen i Wimbledon-optakten Eastbourne, hun træder ind i Wimbledon som en af favoritterne og så er det på fredag, at hun er på forsiden af det længe ventede Body Issue fra ESPN Magazine.

Og det sidste har skabt masser af omtale, da den danske tennisstjerne igen har smidt alt tøjet for at vise, hvordan en elitesportskrop også kan tage sig ud. For det er netop det, der har været baggrunden for beslutningen om at være en del af Body Issue.

Se det frække foto: Caroline Wozniacki er HELT nøgen i ny fotoserie
Se det frække foto: Caroline Wozniacki er HELT nøgen i ny fotoserie

Proud and excited for this one! Thank you #ESPNBody for the cover!! Link in bio

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den


»Jeg lavede de billeder tilbage i november/december. Det var en god mulighed, for det handler om kroppen og det, den skal bruges til,« siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet og uddyber.

»Det handler mere om at kunne præstere og om, at kroppen skal være stærk for at kunne holde til det, jeg udsætter den for.«

Wozniacki om finalenederlag: Hun var bedre end mig
Wozniacki om finalenederlag: Hun var bedre end mig

Caroline Wozniackis forside lander på fredag, og hun har allerede luftet nogle af tankerne bag den forside, som hun stjæler på fredag. Der har også været et par billeder fremme fra fotoshootet, som du kan se her i artiklen.

Et fotoshoot, der igen har fået nogle folk til at fokusere på det negative midt i en tid, hvor Wozniacki igen kæmper med om titler.

»Jeg tror, at jeg har hørt lidt af alt fra folk: ’Fokuser på din sport’, ’træn hårdere’, ’du stiller op til for mange fotoseancer’, ’du tænker for meget over, hvordan du ser ud’. Men folk aner ikke, hvor meget vi investerer i det her,« har Caroline Wozniacki sagt til ESPN i forbindelse med de nye billeder.

Wozniacki efter sejr i semifinale: Heldet var med mig
Wozniacki efter sejr i semifinale: Heldet var med mig

Og den 27-årige tennisspiller, der også går under navnet Miss Sunshine i USA, lever også rigtig fint med, at hendes sportskrop ikke ser ud som mange andre kvinders.

»Jeg har erkendt, at jeg ikke skal stresse over noget, jeg ikke har – og bare omfavne det, jeg har. Det er in at have kurver lige nu. Det er in at se sund ud. Hvis ikke jeg ligner en supermodel på catwalken er det ok, for jeg ser godt ud på min egen måde,« siger Caroline Wozniacki.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx