Af Ritzau - 04/03-17 20:10

FCM taber hjemme til Larvik og må udsætte CL-avancementFCM taber hjemme til Larvik og må udsætte CL-avancement

FC Midtjylland tabte hjemme til Larvik, men har stadig gode chancer for at avancere i Champions League.

storybild

Trods fem scoringer kunne Louise Burgaard ikke forhindre FC Midtjyllands nederlag til Larvik. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

For en måned siden var FC Midtjylland overraskende tæt på at få point med hjem fra udekampen i Champions League mod Larvik i nederlaget på 22-24, men det var midtjyderne ikke i nærheden af hjemme mod Larvik lørdag.

Larvik sejrede med 28-24 efter pauseføringen 18-11, og dermed formåede FCM ikke at sikre sit avancement i denne ombæring, da det havde krævet mindst et point.

Trods nederlaget står FCM dog med gode chancer for at slutte på fjerdepladsen i gruppe 2, der giver adgang til kvartfinalerne.

FCM ligger på fjerdepladsen med otte point og skal sørge for at holde Krim Mercator med seks point bag sig i den sidste spillerunde, hvor netop de to hold tørner sammen i Slovenien på lørdag.

Midtjyderne vandt den første indbyrdes kamp med 28-19 og kan altså tåle et nederlag på op til otte mål og fortsat være bedst indbyrdes.

Der kan dog opstå den situation, at også Esbjerg slutter på otte point, og så skal alle tre hold regnes ind i et indbyrdes regnskab.

Det kræver dog sejre til Esbjerg i de to sidste kampe, hvilket ikke virker sandsynligt, da vestjyderne søndag skal møde det ungarske storhold Györ på udebane.

I lørdagens kamp fulgte FC Midtjylland med til 4-4, men med seks scoringer på stribe kom Larvik på 10-4, og forspringet var aldrig i nærheden af at smuldre.

Stine Jørgensen og Louise Burgaard skød flittigt i forsøget på at vende kampbilledet, men trods deres henholdsvis ni og fem mål kom FCM aldrig tættere på end 16-20 efter omkring ti minutter i anden halvleg.

I slutfasen pyntede hjemmeholdet på stillingen, så nederlaget blev begrænset til fire mål.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
35-årig mand og to børn fundet døde:...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx