Af - 20/02-14 21:50

Peter Ankersen: Det ser ikke så godt ud lige nuPeter Ankersen: Det ser ikke så godt ud lige nu

Peter Ankersen havde den skuffede grimasse på, efter hans Esbjerg-hold tabte 1-3 til Fiorentina.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det bliver mere end svært for de danske pokalmestre fra Esbjerg fB at presse mere ud af deres Europa-eventyr nu.

Ja, med 1-3 på hjemmebane til Fiorentina i holdenes første 1/16-delsfinale er det vel nu, at vi skal kalde det et mirakel, hvis Esbjerg endnu engang går videre i Europa League.

- Det bliver jo ikke nemmere at komme derned at spille, går jeg ud fra. Så det ser ikke så godt ud lige nu, siger landsholdsbacken Peter Ankersen, der overtog anførerbindet, da Hans Henrik Andreasen blev skiftet ud i anden halvleg.

Nu ender Esbjergs Europa-eventyr vist i Firenze
Nu ender Esbjergs Europa-eventyr vist i Firenze

Debutant Martin Pusic sparkede ellers hurtigt liv tilbage i kampen, da han efter ti minutter udlignede til 1-1, men Allesandro Matris tidlige åbningsmål blev fulgt op af et fra Josip Illic og et på straffespark af tidligere Liverpool-mand Alberto Aquilani.

- Vi havde snakket om at komme meget ud over kanterne og få nogle indlæg på, og det synes jeg, at vi gjorde rigtig godt, og det var også der, vi skabte vores chancer. I anden halvleg glemte vi det lidt og spillede op gennem midten, og det er der, de er allerstærkest, siger Peter Ankersen.

Esbjerg-målmand kaldt ind på chefens kontor
Esbjerg-målmand kaldt ind på chefens kontor

Hvis Esbjerg skal holde liv i deres side projekt til overlevelseskampen i Superligaen, skal holdet nu score mindst tre mål i Firenze på grund af reglen om udebanemål.

- Vi er jo blevet dømt ude rigtig mange gange. Jeg synes, at vi skal gå ned og spilel chancen, selvom der nok er mange, der rynker på panden af mig nu. 3-0 er set før, men jeg ved godt, at det bliver rigtig, rigtig svært, siger Ankersen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han hedder James - og er et godt bud...
bt.dk
Line Baun: Måske sidder de og får sig...
bt.dk
Barcelona-stjernens sidste finale:...
bt.dk
Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx