Af Ritzau - 28/06-16 11:01

Krohn-Dehlis nye træner er fundetKrohn-Dehlis nye træner er fundet

Jorge Sampaoli bliver ny træner i Sevilla. Han afløser den succesrige Unai Emery, som har sagt op.

storybild

Jorge Sampaoli vandt Copa America med Chile i 2015. Nu skal han være træner for Michael Krohn-Dehli i den spanske liga. (Billede: Scanpix/Martin Bernetti)

Den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli får den tidligere chilenske landstræner Jorge Sampaoli som ny cheftræner i Sevilla.

Den spanske fodboldklub meddelte for mere end et par uger siden, at Sampaoli var på vej til byen for at forhandle om en kontrakt, og nu er aftalen faldet på plads.

- Sevilla regner med den bedste træner i Amerika i 2015. Han begynder nu sit første eventyr i Europa, siger Sevilla i en pressemeddelelse.

Jorge Sampaoli stod i spidsen for Chile, da holdet vandt sit første Copa America i 2015. Han bejlede til kåringen som verdens bedste træner i 2015, men tabte den endelige afstemning til FC Barcelonas træner, Luis Enrique.

Jorge Sampaoli stoppede som Chiles landstræner i januar.

Unai Emery har stået i spidsen for Sevilla de tre år i træk, hvor holdet har vundet Europa League. Han havde kontrakt til sommeren 2017, men har forhandlet sig til at blive løst fra aftalen. Rygtebørsen gør ham til ny cheftræner i Paris Saint-Germain.

Her er trænersædet ledigt efter Laurent Blanc.

Sevilla blev kun nummer syv i den spanske liga i den forgangne sæson. Men holdet har kvalificeret sig til Champions League i kraft af triumfen i Europa League.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx