Af - 25/10-16 09:49

Wauw! Se Caroline Wozniackis nye stilWauw! Se Caroline Wozniackis nye stil

Caroline Wozniacki har været et smut hos frisøren. Og resultatet er faktisk ganske pænt. Hvad synes du?

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki har opgraderet sin frisure med noget helt nyt: Kort pandehår, som hun her stolt viser frem på sin twitter-profil:


'Bangs' betyder i øvrigt pandehår på engelsk.

Skade truer Wozniackis ranglistefremgang
Skade truer Wozniackis ranglistefremgang

Lige siden Caroline Wozniacki slog igennem som tennisspiller, har hun ellers haft langt hår, hvilket man for eksempel kan se af dette foto, hvor hun bare er 16 år gammel.


Det look har hun siden forfinet med sin hvide solskærm og fletningen:


Men hvad synes du egentlig godt om? Langt hår og fletning eller pandehår?


LÆS OGSÅ: Succes i Asien sender Wozniacki op som nummer 17 i verden

LÆS OGSÅ: Se forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comeback

LÆS OGSÅ: Træt Wozniacki: Nu mangler jeg bare en grand slam-titel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx