24/07-15 09:57

Bendtners træner: Klokken er fem minutter i 12Bendtners træner: Klokken er fem minutter i 12

Nicklas Bendtner får klar besked af sin træner i Wolfsburg. Han tror fortsat på ham, men det skal være nu.

storybild

(Billede: Polfoto)

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner har fået masser af chancer for at bevise sig i karrieren. Ikke altid er det gået, som det skulle for den danske angriber, men nu skal det være.

Det siger hans træner i Wolfsburg, Dieter Hecking. Han har sagt det til danskeren, og han siger det i offentligheden via tv-stationen Sport1.

- Han er 27 år. Jeg tror på, at han kan spille på et højt niveau i mange år endnu, men hvad hans karriere angår, er klokken fem minutter i 12 og det ved han, siger træner Dieter Hecking til Sport1.

- På hans plads er der stor konkurrence, og der skal komme mere fra ham. Det har vi forklaret ham tydeligt, fortsætter træneren.

På bundesligaklubbens træningslejr har Nicklas Bendtner trænet en del styrke- og konditionstræning for sig selv. Træneren håber, at danskeren vil forstå, at det ikke er for at gøre ham til grin eller for at ydmyge ham i offentligheden, men ganske enkelt for at gøre ham bedre.

Bendtner til tysk medie: Jeg vil blive i Wolfsburg
Bendtner til tysk medie: Jeg vil blive i Wolfsburg

Olsen gider det ikke: - Hold op med det pjank!
Olsen gider det ikke: - Hold op med det pjank!

- Vores anliggende er at vise ham, hvad hans krop kan klare, og det er faktisk en del, siger træneren videre.

Nicklas Bendtner har kontrakt til sommeren 2017, men i hans første år i Wolfsburg er det kun blevet til 28 optrædener, og han har scoret besked fem mål. Alligevel er træneren stadig optimistisk.

- Vi vil gerne fortsat arbejde med ham. Jeg tror på, at Nicklas er en spiller, som virkelig besidder fremragende kvaliteter - også selv om det ikke lige har set sådan ud i hans første år her.

- Måske skal man animere ham på ny. Måske er det ikke nok med optimisme og psykologi.

Nicklas Bendtner er blandt andet kendt for ballade udenfor banen. På det område ser træneren klare forbedringer for den nu 27-årige dansker.

- Selvfølgelig er han ikke helt fri fra småting, men de store eskapader er der ikke flere af. Det viser, at han forsøger at ændre sin livsstil, siger Dieter Hecking.

Wolfsburg, som blev nummer to i Bundesligaen i sidste sæson, indleder den nye sæson den 16. august mod Eintracht Frankfurt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx