Af Ritzau - 19/10-16 18:02; Opdateret: 19/10-16 20:42

Wozzy slår tidligere Wimbledon-finalist i tæt kampWozzy slår tidligere Wimbledon-finalist i tæt kamp

Caroline Wozniacki måtte ud i tre sæt for at slå Sabine Lisicki i Luxembourg Open.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki er klar til tredje runde i Luxembourg.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki fortsætter sin nye fremmarch på den internationale tennisscene.

I anden runde af Luxembourg Open vandt hun med 3-6, 6-2 og 6-3 over tyskeren Sabine Lisicki, der rangerer som nummer 94 i verden.

Caroline Wozniacki slider amerikaner op i Luxembourg
Caroline Wozniacki slider amerikaner op i Luxembourg

Placeringen er dog misvisende, da Lisicki på sine bedste dage kan slå de fleste. For tre år siden nåede hun finalen i Wimbledon, men danskeren har dog med onsdagens sejr vundet fem af syv indbyrdes møder.

Wozniacki virkede indledningsvis ellers ikke til at have det fornødne overskud og syntes plaget af træthed.

Vejen banet for tredje Wozzy-optur på en måned
Vejen banet for tredje Wozzy-optur på en måned

Hun har været ude i et presset program de seneste uger, og søndag spillede hun finale i Hong Kong Open, hvorefter hun fløj til Europa.

Wozniacki leverede fra begyndelsen en noget hakkende præstation. Ligesom i første runde blev hun brudt i første serveparti og kom bagud 0-2.

Danskeren brød ganske vist tilbage til 1-2, men da hun ikke selv kunne få ordentlig fat i egen serv, hjalp det så lidt.

Se forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comeback
Se forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comeback

Lisicki, der er kendt som en hårdtslående alt-eller-intet-spiller, fyrede en række vindere af og kom i en god position med føringen på 4-1.

Herefter sneg flere fejl sig ind i tyskerens spil, og Wozniacki udnyttede det til at komme tilbage på 3-4.

Ved denne stilling udspillede sig et langt parti, som tyskeren til sidst hev hjem til 5-3.

Wozniacki virkede modløs og irriteret, og da hun uprovokeret flugtede en bold i nettet, gik sættet 6-3 til Lisicki.

Her er Caroline Wozniackis taktik til tysker-møde
Her er Caroline Wozniackis taktik til tysker-møde

Fra indledningen af andet sæt blev danskeren mere stabil i sit spil, og i vanlig stil pressede hun sin modstander til at begå flere og flere fejl.

Wozniacki brød til stillingen 3-1, og det viste sig rigeligt til senere at tage andet sæt. Med en fremragende baghåndsvinder brød hun endnu en gang til 6-2 og bragte kampen ud i det afgørende sæt.

Her lignede danskeren en spiller på vej mod en sikker sejr, da hun hurtigt bragte sig foran med 4-1. Men Lisicki reducerede til 2-4 og brød straks efter Wozniackis serv.

Træt Wozniacki: Nu mangler jeg bare en grand slam-titel
Træt Wozniacki: Nu mangler jeg bare en grand slam-titel

Da var spændingen pludselig tilbage i kampen, men Wozniacki havde styr på nerverne og brød til 5-3, inden hun kunne serve sejren hjem efter mere end to timers spil.

I tredje runde venter rumæneren Monica Niculescu, der ligger nummer 51 på verdensranglisten.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx