04/10-14 13:51

McLaren-boss roser MagnussenMcLaren-boss roser Magnussen

Kevin Magnussen gjorde det godt på Suzuka-banen, der ellers er svær for rookier, mener Eric Boullier.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen var selv skuffet over den sidste del af kvalifikationen til søndagens grandprix i Japan, men McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, var ganske godt tilfreds med sin danske kører.

Magnussen var sjettehurtigst i kvalifikationens Q1 og Q2, men efter den afgørende fase, Q3, måtte han tage til takke med startposition nummer syv.

- Kevin var utilfreds med sin Q3-omgang med en følelse af, at han begik et par fejl, som kostede ham et par tiendedele af et sekund eller mere.

Ærgerlig Magnussen: Sidste omgang blev aldrig god
Ærgerlig Magnussen: Sidste omgang blev aldrig god

- Ikke desto mindre efterlod han endnu et rigtig godt indtryk, særligt når man tager i betragtning, at rookier ofte har svært ved at få styr på de mange kompleksiteter på Suzuka-banen, siger Eric Boullier i en pressemeddelelse fra holdet.

Han noterede sig med tilfredshed, at også holdets anden kører, briten Jenson Button, nåede Q3 og starter i ottende position søndag.

- Vi var i stand til at bygge videre på den positive udvikling fra fredagens træninger, og det var solidt arbejde at slutte som nummer syv og otte, siger Boullier.

Helt som ventet var Mercedes-kørerne hurtigst i lørdagens kvalifikation, og tyske Nico Rosberg starter i pole position foran englænderen Lewis Hamilton.

Kevin Magnussen starter som syver på Suzuka-banen
Kevin Magnussen starter som syver på Suzuka-banen

Søndagens grandprix på Suzuka-banen begynder klokken 08.00 dansk tid.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Kæmp eller tilslut dig': Danske...
bt.dk
Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Advarsel, voldsomme billeder: Jørn...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx