Af - 10/02-14 08:05

Unge Laudrup: Det har været en hård tidUnge Laudrup: Det har været en hård tid

Andreas Laudrup ser tilbage på en svær tid.

storybild

Andreas Laudrup har haft et hårdt seneste år. (Billede: Polfoto/Helle Arensbak)

Mens Michael Laudrup har sine kvaler med trænerkarrieren i udlandet, laver hans yngste søn Andreas en fiks førsteberøring på højrekanten under træningen på Farum Park. For mens farmand tirsdag aften blev fyret i Premier League-klubben Swansea, kæmper sønnike sin helt egen kamp.

Førsteberøringen snyder hele forsvaret og skaber en stor chance. Men han er også nødt til at være skarp, den unge Laudrup.

Swansea får drømmeresultat uden Laudrup
Swansea får drømmeresultat uden Laudrup

Efter et år, hvor han har været ramt af skader og en ledbetændelsessygdom, har han nu kun et forår tilbage af sin kontrakt i FC Nordsjælland.

- Jeg kan kun glæde mig over, at min krop kan være aktiv igen, og jeg vil hellere se positivt på dét, end at tænke på 'hvad nu?', fordi jeg ikke har spillet i det antal måneder, siger Andreas Laudrup, da mx.dk fanger den 23-årige kantspiller efter træningen.

- Om jeg kan komme tilbage på samme niveau? Det er jeg sikker på, at jeg godt kan, siger han.

Derfor blev Laudrup fyret i Swansea
Derfor blev Laudrup fyret i Swansea

Sidste vinter kom han i overskud i FCN og blev lejet ud til franske St. Etienne sæsonen ud. Men en lyskeskade tidligt i forløbet vanskeliggjorde opholdet, og den grønblusede storklub benyttede sig ikke af købsoptionen.

Da han kom hjem til Farum igen, blev han ramt af ledbetændelsessygdommen, så hans knæ og ankel hævede op og blev stive. Han kunne knap nok bevæge sig.

- Der har været tider, hvor man har været meget langt nede i kulkælderen. Det er hårdt at komme ud i klubben hver dag og være der og så ikke lave noget, siger Laudrup.

Laudrup i millionopgør med Swansea
Laudrup i millionopgør med Swansea

- Se de andre træne og køre hjem og sætte sig i en sofa og se fjernsyn. Det bliver meget det samme hver dag, og følelsen af, at man ikke kan og må gå ud og løbe en tur eller lave noget aktivt, var faktisk værre end bare at være ude. Så det har været en hård tid og meget, meget lærerig tid.

Om det forestående kontraktudløb stikker han mx pladen:

- Jeg tager en dag ad gangen.

LÆS OGSÅ: Læs Laudrups brev: Må ikke sige farvel til spillerne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Danskerne advares mod bilforhandleres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx