Af - 15/03-16 09:52

Tennislegende: - Vi har ikke set det bedste af Caroline WozniackiTennislegende: - Vi har ikke set det bedste af Caroline Wozniacki

Svenske Mats Wilander tror stadig Caroline Wozniacki kan blive bedre, end da hun var nummer 1 i verden.

Bildstrecke im Grossformat »

Caroline Wozniacki er raslet nedad på verdensranglisten. Men det går op og ned i tennissporten, og selv i udlandet er der tro på, at det meget snart begynder at gå op igen for Caroline Wozniacki.

- Jeg tror ikke, at vi har set det bedste, siger den svenske tennisekspert, ottefoldige grandslam-vinder og tidligere verdens-etter, Mats Wilander, til metroxpress.

Tennisforbund tror på Wozniackis sikkerhed i Egypten
Tennisforbund tror på Wozniackis sikkerhed i Egypten

- Hun vil blive klogere og klogere og indse, hvad hun skal gøre for at slå visse spillere. Man kan sige, at hendes 'tennisforelskelse' er ovre, nu er det business. Og business betyder at vinde tenniskampe, siger Mats Wilander.

I turneringen i Indian Wells tabte Caroline Wozniacki godt nok i sin første kamp til den kinesiske wildcard-spiller Shuai Zhang, men Mats Wilander tror nu alligevel, at vendepunktet kan være lige rundt om hjørnet.

Caroline Wozniacki taber i tre sæt til stædig kineser
Caroline Wozniacki taber i tre sæt til stædig kineser

- Det kan ske når som helst, og det ville være meget overraskende, hvis det ikke sker nu i Amerika, for det her er en meget god tid for hende: Udendørs og på hardcourt, siger han og tilføjer at Caroline Wozniackis spil ikke mangler det helt store:

- Der er ikke den store forskel på at være, hvor hun er nu og så som nummer fire-fem i verden. Hun skal bare begynde at spille en lille smule bedre, og så begynde at vinde 6-4 i stedet for at tabe 4-6, siger han.

Jeg ville ikke være bekymret. Det er en naturlig rutchebane-tur for en 25-årige kvinde.

LÆS OGSÅ: Wozniacki om Sharapova-sag: Vi dobbelttjekker medicin

LÆS OGSÅ: Wozniacki fortsætter frit fald på verdensranglisten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

41-årige Niklas havde succes, men gik...
bt.dk
Mor til barn på 19 måneder: 'Hvorfor...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx