Af Ritzau - 03/05-16 02:03

Taknemmelig Schmeichel: Jeg elsker mine holdkammeraterTaknemmelig Schmeichel: Jeg elsker mine holdkammerater

Den danske målmand tweeter hjerter og kærlighed til sine medspillere efter sensationelt mesterskab.

storybild

Leicesters Kasper Schmeichel under en af holdets mange succesfulde kampe denne sæson. Sensationelt er Leicester City mestre. (Billede: Reuters/Darren Staples)

Leicester Citys mesterskab er blevet beskrevet som sammenholdets triumf, og holdets målmand Kasper Schmeichel hylder da også sine holdkammerater, efter mesterskabet mandag aften blev en realitet.

- Ord kan ikke beskrive den kærlighed, jeg har til mine holdkammerater, skriver den danske succesmålmand på Twitter natten til tirsdag.

Efter Tottenham spillede 2-2 med Chelsea på Stamford Bridge, brød Leicester-fans ud i jubel verden over.

Billeder af holdets vilde jubelscener fra topscorer Jamie Vardys hus, hvor Leicester-spillerne var samlet, gik verden rundt, mens de sociale medier flød over med lykønskninger til sensationsholdet.

- Jeg har drømt om dette, siden jeg var en dreng, og jeg vil være jer alle evigt taknemmelig, skriver Kasper Schmeichel videre efterfulgt af et hjerte.

Leicester var flere steder udset som en af favoritterne til at rykke ned før Premier League-sæsonens start. Bookmakerne gav op til odds 5000, hvis man spillede på, at de blå skulle vinde mesterskabet.

Men manager Claudio Ranieris hold beviste sæsonen igennem, at de var det stærkeste hold i England, hvor de har ligget nummer et siden januar, mens rivalerne er drysset ud af mesterskabskampen en efter en.

Tottenham var altså de sidste til at lide den skæbne, da de hvide fra London ikke formåede at vinde mod sidste års mestre, Chelsea.

Leicester var i sidste sæson tæt på nedrykning, men en sejrsstime i slutningen af sæsonen reddede klubben. Stimen fortsatte ind i nuværende sæson, hvor holdet kun har tabt tre kampe ud af 36 mulige.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gade i Indre By i København skifter navn
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Amalie blogger tit om sit sexliv: Det...
bt.dk
Det var ikke bare snak: Magnussen og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx