Af Ritzau - 03/11-16 00:49

FCK-profiler er godt tilfredse med point mod LeicesterFCK-profiler er godt tilfredse med point mod Leicester

Mathias "Zanka" Jørgensen glæder sig over, at FCK er herre over egen skæbne i Champions League.

storybild

FC Københavns Thomas Delaney er fint tilfreds med 0-0 mod Leicester. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

0-0 på hjemmebane mod de engelske fodboldmestre er et yderst fornuftigt resultat.

Det er flere FC København-profiler enige om, efter at FCK onsdag aften spillede uafgjort hjemme mod Leicester i Champions Leagues gruppe G.

- Vi er rigtig godt tilfredse, siger anfører Thomas Delaney.

- Det var en lige kamp som forventet. En hård kamp. Vi havde desværre ikke så meget at skyde med til sidst. Der var selvfølgelig en chance, men vi var trætte, siger han.

Kort før tid havde Andreas Cornelius et hovedstød, som Leicester-målmand Kasper Schmeichel fik pareret.

Den danske målmand havde også en stor redning på en afslutning fra Andreas Cornelius, da Leicester for cirka to uger siden vandt 1-0 hjemme over de danske mestre.

Thomas Delaney lyste op i et stort smil, da han efter onsdagens kamp blev spurgt, om han var ved at være lidt træt af Kasper Schmeichel.

- Ja, selvfølgelig. Men jeg var mere træt af ham sidste gang, det var en vildere redning. Men sådan er det, når vi møder disse hold. Der er en grund til, at de er blevet mestre, siger FCK-anføreren.

Mens Leicester ikke har lukket et eneste mål ind i fire gruppekampe, har FCK indkasseret to scoringer.

Den gode organisation har også været medvirkende til, at de danske mestre foreløbig har skrabet fem point sammen, så holdet ligger nummer tre i gruppe G.

- Leicester kreerede ikke en chance i 90 minutter, og vi var dominerende på bolden, siger midterforsvareren Mathias "Zanka" Jørgensen.

- Når man så ser på, at vi havde en stor chance til sidst i kampen, så kan man godt være en smule ærgerlig over, at vi ikke fik scoret.

- Men havde vi fået stillet i udsigt, at vi skulle tage et enkelt point i de her to kampe (mod Leicester, red.), så havde vi været fint tilfredse.

- Vi lever i turneringen, og får vi uafgjort hjemme mod Porto, så ved vi, at vi skal spille europæisk. Og vinder vi over Porto, kan vi med en god præstation mod Club Brugge være med, hvor det er rigtig sjovt. Det er i vores egne hænder, siger Mathias "Zanka" Jørgensen om de sidste to gruppekampe.

Nummer tre i gruppen bliver overført til Europa League, mens de to bedste hold går videre til Champions Leagues ottendedelsfinaler.

FCK vil næsten matematisk være garanteret tredjepladsen, hvis klubben får et point mod Porto, der er nummer to med syv point.

Leicester topper gruppen med ti point, mens Club Brugge er sidst uden point.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kevin Magnussen har travlt:...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx