19/03-16 22:30

Wilbek kalder til evaluering efter OL-fiaskoWilbek kalder til evaluering efter OL-fiasko

Sportschef Ulrik Wilbek gør klar til at evaluere den danske indsats i den netop missede OL-kvalifikation.

storybild

DHF-sportschef Ulrik Wilbek vil indkalde til evaluering i kølvandet på den missede OL-kvalifikation for de danske håndboldkvinder. (Billede: Polfoto/Tobias Nicolai)

OL i Rio de Janeiro bliver til Dansk Håndbold Forbunds (DHF) store ærgrelse uden dansk deltagelse for kvindelandsholdet.

Efter nederlag til først Rumænien og efterfølgende Montenegro i OL-kvalifikationen er de danske chancer forpasset, og når den værste skuffelse har lagt sig, skal der evalueres.

- Det er klart, at vi alle sammen lige nu er skuffede over, at det ikke gik, som vi håbede i denne weekend - også selv om vi var forberedte på, at det ville blive en overordentlig svær opgave, siger Ulrik Wilbek, sportschef i DHF, i en pressemeddelelse.

Han vil nu samle op på indtrykkene i den kommende tid.

- Nu vil jeg tage en snak med trænerteamet om, hvordan de ser de seneste to ugers samling, lyder det fra Wilbek.

- Dernæst skal vi naturligvis evaluere i DHF-ledelsen i forhold til målsætningerne, og så ser vi frem imod den næste store opgave, nemlig EM i Sverige i december måned.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen havde modtaget en del afbud fra skadede spillere op til, hvilket gjorde betingelserne vanskelige, men især præstationen mod Rumænien fredag var meget skidt.

Søndag spiller Danmark en betydningsløs kamp mod Uruguay. Begge mandskaber må se til fra sofaen, når OL-turneringen begynder til august.

De danske herrer skal i april forsøge at spille sig til OL. Det sker i en kvalifikationsturnering i Herning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx