Af - 31/03-16 15:02

Kevin Magnussen: - Glæder mig til at få revancheKevin Magnussen: - Glæder mig til at få revanche

Kevin Magnussen ser frem til at gøre det bedre end sidste gang, når grandprixet i Bahrain skal køres i weekenden.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

I sæsonens første løb endte Kevin Magnussen to pladser for langt nede i feltet til at få VM-point til sit Renault-team. I denne weekend håber han at hoppe mindst to pladser op.

- Jeg glæder mig til at prøve at få lidt revanche for sidste gang, hvor jeg punkterede og havde et irriterende løb. Forventningerne er at få point, siger han til Renaults hjemmeside.

Sportschef: Rustfri Magnussen giver grund til optimisme
Sportschef: Rustfri Magnussen giver grund til optimisme

- Jeg føler, at vi kunne have fået point sidste gang, hvis ikke jeg var punkteret i starten. Det kunne være rart at slutte ræset her i pointene, siger han.

Banen i Bahrain ser ved første øjekast ud til at være en rigtig ligetil power-bane med mange langsider, men Kevin Magnussen understreger, at det er en bane, der er svær - ikke mindst fordi den stiller krav til kørernes evne til at passe på deres baghjul.

Magnussen: Klar til at droppe grandprix efter punktering
Magnussen: Klar til at droppe grandprix efter punktering

- Det er en lidt svær bane fordi bagdækkene er meget udsatte, fordi udgangen af næsten alle svingene er åbne og lange, så man tager lang tid om at komme i power, og derfor bruger man bagdækkene rigtigt meget. Det er en udfordring at få dem til at holde hele ræset, siger han.

Bahrains grandprix indledes med træning tidlig fredag, kvalifikation lørdag, og så køres selve løbet søndag eftermiddag klokken 17.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen slutter som nummer 12 i Melbourne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx