Af Ritzau - 27/04-17 16:33

Barcelona frygter unfair mesterskabskamp i SpanienBarcelona frygter unfair mesterskabskamp i Spanien

FC Barcelona har klaget til fodboldforbundet over kommentarer fra Malagas præsident.

storybild

Luis Enrique og Barcelona frygter, at Malaga vil lade Real Madrid vinde i sidste spillerunde i den spanske liga. (Billede: Reuters/Reuters Staff)

FC Barcelona åbnede den spanske mesterskabskamp op på vid gab, da holdet i weekenden besejrede Real Madrid med 3-2 på Bernabeu.

De to storklubber har nu lige mange point, men selv om Barcelona fører, da catalonierne er bedst indbyrdes, kan Real Madrid selv afgøre det, da hovedstadsklubben har spillet en kamp færre.

Men Barcelona er bange for, at mesterskabskampen ikke vil blive afgjort på fair vis efter udtalelser fra topfolk i Malaga, der tager imod Real Madrid i sidste spillerunde.

Derfor har klubben nu henvendt sig til Det Spanske Fodboldforbund med en klage.

Det hele startede med, at Malagas cheftræner, Michel, der spillede 14 år i Real Madrid som spiller, blev spurgt til at være del af en potentiel afgørelse i sidste runde.

Michel blev gjort opmærksom på den gang i 1990'erne, hvor han som spiller var med til at tabe til Tenerife, der havde en anden tidligere Real Madrid-spiller i skikkelse af Jorge Valdano som træner. Nederlaget kostede madrilenerne mesterskabet.

Og til det svarede Michel ifølge The Independent:

- Jeg er en meget større Madrid-fan, end Valdano var.

Han tilføjede efterfølgende:

- Men jeg er en vinder, og jeg håber, at tingene er afgjort inden sidste runde.

Hans svar faldt mange folk i Barcelona for brystet, da man tolkede det som om, at Malaga muligvis vil lade Real Madrid vinde i sidste runde, hvis det sender mesterskabet til hovedstaden.

Det fik en Barcelona-fan til på Twitter at bede Malaga-præsident Abdullah Al-Thani om at gøre ham en tjeneste og slå Real Madrid.

Den anmodning fik Al-Thani til at svare igen med lidet pæne ord om Barcelona på Twitter.

- Med Guds hjælp vil vi besejre dem (Real Madrid, red.) på banen, men afskummet fra Catalonien (Barcelona, red.) får ikke lov til at dufte til et mesterskab efter at have fortalt løgne om Michel, skrev præsidenten.

De vendinger har fået Barcelona til tasterne med en klage til forbundet.

- FC Barcelona udtrykker afsky og indignation over indholdet i et tweet skrevet af Malaga-præsident Abdullah Al-Thani.

- Vi mener, at dette truer principperne om fairplay, etik og reglerne, som styrer vores sport. Af denne grund vil vi indrapportere denne sag, lyder det fra klubben.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Mand anholdt i sag om røveri...
bt.dk
Efter et ægteskab fyldt med...
bt.dk
Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx