Af - 30/11-16 10:15

Rønnow om sit store efterår: - Det er gået hurtigtRønnow om sit store efterår: - Det er gået hurtigt

Det er gået pludselig gået stærkt for Frederik Rønnow, der i løbet af efteråret har fået flere landskampe og cementeret sin plads i Brøndbys mål.

storybild

Frederik Rønnow (Billede: Henning Bagger)

Siden Frederik Rønnow fik debut for Brøndby i august sidste år, er det gået stærkt for den 24-årige målmand, der sammen med de blågule møder Randers i aften.

- Jeg føler, at min tid i Brøndby er gået hurtigt, og at det er gået rigtigt godt. Jeg føler også, at min plads på holdet og i Superligaen har udviklet sig, siden jeg kom til klubben. Jeg ser mig selv som en af de store profiler på holdet og har fået cementeret mig som en af de bedste målmænd i ligaen, siger han.

Zorniger: - Vigtigt med en modreaktion
Zorniger: - Vigtigt med en modreaktion

Men ikke bare har han sat sig tungt på rollen som førstevalg på Vestegnen – han har også spillet hele fire landskampe i løbet af efterårssæsonen.

Rønnow ser stolt tilbage på landskampene, som er kommet tidligere, end han havde regnet med. Særligt debutkampen i august i Horsens, hvor keeperen tidligere har spillet Superliga-fodbold, har indprentet sig i hans hukommelse.

- Jeg kan huske, at mine forældre sad på tilskuerpladserne, og jeg fik øjenkontakt med dem. Der gik der noget gennem kroppen på mig, og jeg fik en klump i halsen, siger Rønnow, som stadig kan have svært ved at forstå, hvor stærkt det er gået:

- Det går nok først rigtigt op for mig, hvor stort det er, at jeg pludselig står her med fire landskampe, når jeg kommer på ferie, får det hele lidt på afstand og ser tilbage på, hvad der er sket inden for det sidste halve års tid.

BIF-profil: Leipzig-succes giver blod på tanden
BIF-profil: Leipzig-succes giver blod på tanden

Der er dog ingen tvivl om, at Leicester-stjernen Kasper Schmeichel er det danske førstevalg, og Rønnow ved, at det kræver et skifte til det store udland, hvis han skal kunne konkurrere med målmandskollegaen i fremtiden.

- Jeg er godt klar over, at det på et tidspunkt kræver, at jeg spiller i en anden liga end den danske, hvis jeg skal helt op at udfordre, siger Rønnow og tilføjer:

- Det vil være et naturligt step, og det kommer, når jeg føler, at det er nødvendigt, for at jeg kan rykke mig yderligere.

Zorniger: - Glad for ikke at være del af tysk trædemølle
Zorniger: - Glad for ikke at være del af tysk trædemølle

Brøndby-målmand: Landshold kom hurtigere end i drømmene
Brøndby-målmand: Landshold kom hurtigere end i drømmene

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx