Af Ritzau - 31/10-16 22:32

Colin Todd efter ydmygelse i Aarhus: Jeg giver ikke opColin Todd efter ydmygelse i Aarhus: Jeg giver ikke op

Trods Esbjergs store krise, så fortsætter Colin Todd som klubbens træner, hvis han selv kan bestemme det.

storybild

Esbjergs cheftræner, Colin Todd, trækker sig ikke fra jobbet i Esbjerg efter 2-6-nederlaget i Alka Superligaen til AGF. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Esbjerg var på vej mod en sjælden sejr mandag ude mod AGF, men aarhusianerne løb gæsterne over ende i anden halvleg.

I opgøret i Alka Superligaen vendte AGF 1-2 til en sejr på 6-2, hvilket betyder, at Esbjerg stadig roder rundt i bunden med otte point og en målscore på 14-36.

Den triste kendsgerning får dog ikke Esbjergs cheftræner, Colin Todd, til at trække sig fra jobbet.

- Jeg skal nok komme igen. Jeg har aldrig været typen, der giver op. Det her er et svært job, men i dag var der igen elementer, vi kan bygge videre på.

- Men de mål, vi lukkede ind i dag, var ydmygende, siger Colin Todd.

Veterantræneren, der har kontraktudløb efter denne sæson, erkendte da også Esbjerg havde leveret en dårlig indsats i Aarhus.

- Anden halvleg var vores værste præstation. Vi havde ellers en god snak i pausen, men da vi lukkede det tredje mål ind, åbnede sluserne bare.

- Ved målet til 2-2 viste vi slet ingen rygrad. Det kan godt være, at vi tabte bolden, men så skulle vi have prøvet at vinde den tilbage, og det gjorde vi ikke.

- De mål, vi ellers indkasserede, burde vi have undgået, men selv da vi var nede 2-4, havde vi chancer til at komme på 3-4.

- Var det sket, hvem ved så, hvad der kunne være sket? I stedet faldt vi fra hinanden, og viste igen ingen rygrad, siger Colin Todd.

Esbjergs keeper Jeppe Højbjerg så uheldig ud ved to af AGF's scoringer, og målmanden erkendte efterfølgende, at han kunne have gjort det bedre.

- Den første knækkede meget, men jeg skulle alligevel redde den. Det er ikke for at tage noget fra sparket, men den sad lige på mig, så den skulle jeg bare have pareret.

- Det tredje mål skulle jeg have holdt. Det er stolpe ud lige nu, siger Højbjerg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx