Af Ritzau - 04/09-16 21:53

Dansk anfører ser perspektiver i chanceskabende spilDansk anfører ser perspektiver i chanceskabende spil

Fodboldlandsholdets anfører Simon Kjær mener, at danskerne kunne have scoret fire-fem mål mod Armenien.

storybild

Simon Kjær bar for første gang anførerbindet i en betydningsfuld kamp som ny anfører som Danmark. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Det danske fodboldlandshold kom godt fra start i VM-kvalifikationen med en 1-0-sejr over Armenien.

Simon Kjær, der søndag bar anførerbindet for første gang som ny permanent kaptajn i en betydningsfuld kamp, glæder sig over landsholdets spil.

- Jeg synes, vi spillede rigtig, rigtig god bold, og fik udnyttet det, vi havde aftalt. Det så rigtig godt ud. Vi skulle bare have lavet et par enkelte mål mere, siger Simon Kjær.

På trods af tung dansk dominans kampen igennem var det tæt på at gå galt med et lille kvarter igen, da Armenien stjal bolden fra det danske forsvar og satte kursen mod mål.

Det må ikke ske, understreger Simon Kjær.

- Det er selvfølgelig nogle fejl, vi ikke må lave. Det er noget, vi skal lære af. Men det er fodbold, og vi fik et rap over nallerne.

- Men det er ikke det, vi skal fokusere på. Vi skal tage alt det gode spil med, som vi havde i dag. For der var meget. Vi havde nemt chancer til fire og fem mål, siger Simon Kjær.

Sejren giver Danmark en god start på kvalifikationen, og fornemmelsen i truppen er god før de næste opgaver.

- Stemningen er super. Der er en rigtig god fornemmelse, og vi er optimistiske omkring det hele. Det ser rigtig spændende ud, og i dag brugte vi også mange af vores kvaliteter.

- Vi manglede bare lige at sparke den sidste ind. Men vi fik en god start, siger Simon Kjær.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx