04/05-14 19:32

Målløse Chelsea melder sig ud af guldkampenMålløse Chelsea melder sig ud af guldkampen

Chelsea måtte nøjes med 0-0 på hjemmebane mod bundholdet Norwich og slutter formentlig sæsonen uden pokaler.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der kommer ikke nyt sølvtøj i Chelseas pokalskab efter denne sæson.

Det står klart, efter at London-klubben søndag eftermiddag igen skuffede sit hjemmepublikum ved at spille 0-0 med Norwich. Dermed er mesterskabskampen et anliggende mellem Manchester City og Liverpool.

Her er eksperternes guld-favoritter
Her er eksperternes guld-favoritter

Under José Mourinhos ledelse har Chelsea været skræmmende stærke på hjemmebane, men den uafgjorte kamp mod Norwich er tredje nedtur i træk på Stamford Bridge.

For to uger siden var det bundholdet Sunderland, der tog en sensationel sejr på Chelseas bane, og siden sørgede Atlético Madrid for, at London-klubben måtte forlade Champions League.

Måske fungerede de resultater som en moralsk opstrammer for Norwich, måske var det bare almindelig nedrykningspanik, der fik gæsterne til at stritte overraskende godt imod.

Mourinho: - Et minut afgjorde det hele
Mourinho: - Et minut afgjorde det hele

For der var ikke meget opmuntring at hente ved et blik på gæsternes formkurve, der før kampen pegede nærmest lodret ned med fem nederlag på stribe.

Den nye manager Neil Adams havde ikke hentet point i sine tre første kampe i jobbet, og med Sunderlands imponerende slutspurt i tankerne, var kampen mod Chelsea noget nær sidste chance for at overleve i rækken.

Norwich forsvarede sig glimrende og gjorde det svært for hjemmeholdet, der fortsat havde en spinkel mesterskabschance at slås for.

Madrid sidder på det hele - Atletico klasker Chelsea
Madrid sidder på det hele - Atletico klasker Chelsea

André Schürrle var tættest på før pausen, da han blev sendt af sted i venstresiden efter et boldtab af gæsterne. Schürrle trak ind i banen og sendte sin afslutning på stolpen.

Kreatøren Eden Hazard har i den forgange uge luftet en svag kritik af Chelseas spillestil og måtte starte på bænken.

Mourinho sendte dog belgieren på banen fra anden halvlegs start i et forsøg på at ændre kampens rytme.

Chelsea forsøgte at gå frem i et højt pres, men efterhånden som tiden gik, gik dampen også af hjemmeholdet, der havde svært ved at skabe den afgørende chance.

Det endte uden scoringer, og nu er Chelsea et point efter Manchester City og Liverpool, men begge rivaler har to kampe tilbage, mens Chelsea kun mangler næste weekends udekamp mod Cardiff.

Norwich er fortsat i alvorlige problemer i bunden. Der er to point op til Sunderland over stregen. Og Sunderland har to kampe tilbage mod Norwichs én.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Formodet seriemorder anholdt: USA i...
bt.dk
Stjernen fortæller om rædselsaften:...
bt.dk
Efter Bayern-rygter: Her er Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx