Af Ritzau - 22/08-16 16:09

Hobro lejer camerounsk landsholdsangriber i New YorkHobro lejer camerounsk landsholdsangriber i New York

Superliganedrykkerne fra Hobro har lejet den camerounske landsholdsspiller Anatole Abang resten af sæsonen.

storybild

Hobro har lejet den camerounske landsholdsangriber Anatole Abang i New York Red Bulls. 20-årige Abang fik debut for Cameroun i marts i år. (Billede: Free/Hobro Ik)

Hobro har forstærket sig med den camerounske angriber Anatole Abang, der kommer til den danske 1. divisionsklub på en etårig lejeaftale fra New York Red Bulls.

Det oplyser nedrykkerne fra Alka Superligaen i en pressemeddelelse.

Den 20-årige angriber, der i marts fik debut for det camerounske landshold, skal udfylde et hul i Hobros offensiv, efter at klubben tidligere på sommeren solgte de to offensive spillere Jung-Bin Park og Mayron George.

Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, er godt tilfreds med, at det har været muligt at hente den camerounske landsholdsspiller til klubben.

- Det er ikke hver dag, man får mulighed for at hente en camerounsk A-landsholdspiller, så vi er glade for, at vi nu har fået lavet en aftale, som helt sikkert kommer alle parter til gode, siger han i pressemeddelelsen.

- Anatole Abang er en meget hurtig og eksplosiv spiller, som vi helt sikkert kan få gavn af. Han er meget udfordrende i sit spil, men han kan også bruge sin fysik til at holde på bolden, lyder det videre fra Jens Hammer Sørensen.

I New York Red Bulls står den unge angriber noteret for 25 kampe og fire mål.

Hobro har fået en blandet start på sæsonen i 1. division og ligger lige nu på femtepladsen med syv point for fem kampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx