Af Michel Wikkelsø Davidsen,Mads Kindberg Nielsen,Rasmus Dam Nielsen - 07/01-18 08:45

Eriksen med stor nyhed på direkte tv: 'Det skal nok passe sammen'Eriksen med stor nyhed på direkte tv: 'Det skal nok passe sammen'

Danske fans skal ikke være så nervøse.

storybild

(Billede: TOBY MELVILLE)

Det har hængt i luften i et stykke tid. Det store spørgsmål om, hvorvidt Christian Eriksen og kærestens Sabrinas kommende fødsel ville få indflydelse på Danmarks deltagelse ved VM til sommer.

For det unge par meddelte en uge før jul, at de skulle have et barn og uden at meddele præcis, hvornår de har termin, kunne folk alligevel regne sig frem til, at det kunne ligge lige omkring de uger, hvor Christian Eriksen gerne skulle banke mål ind for det danske landshold ved VM i Rusland.

Men under Sport 2017 på DR kunne Christian Eriksen berolige de danske fodboldfans, da han blev kåret til Årets Fodboldspiller.

»Vi er ikke bekymrede. Vi har styr på det. Det skal nok passe sammen,« sagde Christian Eriksen på en Skype-forbindelse, da værten Peter Møller spurgte til det, mange har gået og tænkt over de seneste uger.

Dermed ser det ud til, at Danmark ikke behøver at undvære holdets topscorer, når det til sommer går løs mod Frankrig, Peru og Australien.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk by tæt på at løbe tør for vand...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert: Magnussens...
bt.dk
Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
Publikumstribune styrtede sammen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx