11/11-17 16:33

Bjelland: Jeg har bevist mit værd på landsholdetBjelland: Jeg har bevist mit værd på landsholdet

Andreas Bjelland kalder Andreas Christensen en god spiller, men Brentford-profilen håber at spille mod Irland.

storybild

København. I efteråret har Andreas Christensen imponeret i Premier League-klubben Chelsea, mens Andreas Bjelland har kæmpet for Brentford i midten af den næstbedste engelske fodboldrække.

Det er dog Bjelland, som er startet inde for Danmark i tre af de seneste fire landskampe under Åge Hareide.

Mange medier har op til lørdagens VM-playoffkamp mod Irland spurgt til styrkeforholdet mellem de to stoppere, hvor Bjelland forventes at starte inde.

- Jeg tænker ikke så synderligt meget over det. Jeg har bevist mit værd på landsholdet og spillet tre af de seneste fire kampe.

- Det har fungeret godt mellem mig og Simon. Når det er sagt, så har vi utroligt mange gode stoppere, hvor AC (Andreas Christensen, red.) er en af dem. Han er en ung spiller, som gør det rigtigt godt.

- Jeg må bare tage hatten af for ham, og det arbejde han gør. Men jeg synes stadig, at jeg har noget at tilbyde på landsholdet, så jeg er glad, hvis det er mig, der spiller lørdag, siger Bjelland.

En af Bjellands fordele er, at han har spillet mange kampe i det centrale forsvar sammen med anfører Simon Kjær samt den tidligere anfører Daniel Agger.

- Vi kender hinanden godt og har spillet sammen i mange år. Det har været mig, Simon og Agger, som har spillet mange af kampene. Vi kender hinandens svagheder og styrker.

- Kendskabet giver noget ro, og vi har været gode til at bakke hinanden op, siger Bjelland.

Hareide har lagt vægt på, at rutinen kan betyde meget i kampene mod Irland.

- Jeg har helt sikkert noget erfaring. Og min venstre fod kan være med til at præge spillet med mine pasninger frem ad banen. Det har jeg vist i mange af kampene.

- Det er nogle gange nemmere at bygge spillet op med en venstrebenet end en højrebenet, hvis man gerne vil have bolden meget.

- AC er en rigtig dygtig spiller, men selvfølgelig vil jeg gerne spille og synes stadig, jeg har min plads på holdet, siger Bjelland.

Mens Andreas er noteret for 13 A-landskampe, så har Bjelland optrådt for Danmark i det dobbelte antal kampe.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Gade i Indre By i København skifter navn
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx