Af Ritzau - 22/03-17 07:08

Frans Nielsen assisterer i smal Detroit-sejr i NHLFrans Nielsen assisterer i smal Detroit-sejr i NHL

Detroit Red Wings måtte ud i overtid for at få halet sejren hjem i udekampen mod Montreal Canadiens.

storybild

Frans Nielsen noterede sig for en assist i udekampen mod Montreal Canadiens natten til onsdag dansk tid. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Rick Osentoski)

Det blev til et enkelt dansk NHL-point natten til onsdag, hvor flere danskere var på isen i verdens stærkeste ishockeyliga.

Det stod Frans Nielsen for. Den rutinerede dansker leverede en assist, da hans hold, Detroit Red Wings, på udebane hentede en 2-1-sejr efter overtid mod Montreal Canadiens.

Den tidligere Herning-spiller assisterede ved Justin Abdelkaders scoring efter blot 53 sekunder af kampen.

Trods masser af skudforsøg i begge ender var det først godt to minutter før tid, at Montreal kom på 1-1 og dermed tvang opgøret ud i overtid.

50 sekunder før en afgørelse i straffeslagskonkurrence dukkede Anthony Mantha op og sikrede Detroit sejren med målet til 2-1.

Lars Eller kunne også gå fra banen med armene over hovedet. Sammen med Washington Capitals vandt han 4-2 hjemme mod Calgary Flames.

I Winnipeg var Nikolaj Ehlers på jagt efter en stor dansk NHL-rekord i Winnipeg Jets hjemmekamp mod Philadelphia Flyers.

Ehlers står noteret for 58 point i sæsonen, hvilket er en tangering af Frans Nielsens rekord for flest point i en NHL-sæson af en dansker.

Trods hjemmesejr på 3-2 kom Ehlers dog ikke på pointtavlen, og dermed må han vente lidt endnu med at slå rekorden.

Eneste dansker med et nederlag natten til onsdag var Mikkel Bødker. Sammen med San Jose Sharks måtte Bødker indkassere et nederlag på 2-3 ude mod Minnesota Wild.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx