Af Ritzau - 04/09-16 22:11

Lykkelig Wozniacki: Jeg var nervøs i sidste partiLykkelig Wozniacki: Jeg var nervøs i sidste parti

Danskeren viste klassen, da hun spillede sig i kvartfinalen i US Open med sejr over ung amerikaner.

storybild

Caroline Wozniacki møder Anastasija Sevastova i kvartfinalen i US Open. (Billede: Scanpix/Andy Lyons)

Caroline Wozniacki spiller i øjeblikket tennis, som om hun har glemt alt om et skrækkeligt år med skader og fald på verdensranglisten.

Danskeren sendte søndag verdens nummer ni, Madison Keys, ud af grand slam-turneringen US Open med maner, og Wozniacki kan nu se frem til et kvartfinalemøde med lettiske Anastasija Sevastova, der er nummer 48 i verden.

Wozniacki spillede kløgtigt mod den meget hårdtslående amerikaner, der hamrede til stort set alle bolde med stor kraft, og danskeren tog første sæt 6-3.

I andet sæt var Wozniacki alligevel nervøs, da hun foran 5-4 serverede sættet og kampen hjem mod den 21-årige amerikaner.

- Efter så hårdt et år er det fantastisk at være i kvartfinalen. Jeg var dog nervøs i sidste parti.

- Jeg bad mine server om venligst at holde ud. Jeg vidste, at Madison ikke ville give op, og at hun ville satse på de store vinderslag, så jeg forsøgte at holde boldene i hendes baghånd, siger Wozniacki efter sejren ifølge AFP.

Det var de to spilleres første møde på en tennisbane, og en imponerende skalp på papiret for Wozniacki, der forleden også sendte verdens nummer ti, Svetlana Kuznetsova, ud af turneringen.

Ved den seneste opdatering af verdensranglisten faldt danskeren tilbage til en plads som nummer 74, fordi hun røg tidligt ud i en turnering inden US Open.

I fjor røg Caroline Wozniacki ud af US Open i anden runde.

I 2009 og 2014 nåede danskeren til finalen i US Open, hvor hun begge gange tabte.

Caroline Wozniacki lå nummer ét på verdensranglisten fra oktober 2010 til februar 2011, hvor hun var væk fra topplaceringen kort og kom tilbage og igen lå nummer ét frem til januar 2012.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx