Af - 24/06-16 11:41

Han er EM’s suverænt største kult-heltHan er EM’s suverænt største kult-helt

Youtube-video har gjort nordirsk reserve til EM’s største helt. I 1/8-finalen mod Wales i morgen er han nok på bænken igen.

storybild

Han er allevegne!! (Billede: Scanpix)

Ikke Zlatan, ikke Ronaldo, ikke Bale: Næh, EM’s absolut største stjerne er Will Grigg:

Han er Wigans topscorer i Englands tredjebedste række, udtaget til Nordirlands EM-trup på yderste mandat, og med garanti den spiller, der bliver sunget mest om ved EM. Selv om han endnu ikke har været på banen.

- Vi havde den første kamp med Nordirland, og vi håbede, at han kom ind, siger Andreas Kraul, DR-kommentator om den hypede reserve.

Kort fortalt handler hypen om, at en Wigan-fan i maj lagde en kort video på youtube, hvor han synger en hyldest til den 24-årige angriber: ’Will Grigg is on fire’ på melodien til ’Freed from Desire’. Hittet gik viralt, og har i dén grad også spredt sig til EM i Frankrig.

Se videoen her - og syng med!


- Det er med til at give det kulør, at det er en reservespiller. Det er ikke Gareth Bale det her, det er en spiller fra den tredjebedste engelske række, hvor det er stukket helt af! siger Andreas Kraul.

Før Tysklands møde med Nordirland sprang Mats Hummels på et pressemøde ud som ægte Griggs-fan, da han blev spurgt om fænomenet.

- Jeg elsker historien, jeg vil prøve at bytte trøje med ham, sagde Hummels med et grin.

Se selv:


Her er videoen med opkaldet til brandvæsnet, som Mats Hummels lige nævnte:


Kort sagt, manden er overalt.

- Det er jo ikke kun på stadion. Det er alle steder. Og det ikke kun nordirske fans efterhånden. Det er gået fuldstændigt grassat! siger Andreas Kraul.

Lørdag spiller Nordirland 1/8-finale mod Wales. Den kamp skal Henrik Liniger kommentere for DR, og selv om han ikke rigtigt tør tror på det, så krydser han fingre for, at Will Grigg kommer ind.

- Ja, for pokker da! Og så tror jeg, at vi får EM’s største jubelbrøl!, siger DR-kommentatoren, som indrømmer, at han er blevet grebet af hypen. Måske endda så meget, at han vil synge med på ’Will Grigg's on fire’ for åben skærm.

- Haha.. Det må vi se… Men tro mig: Jeg HAR øvet mig!

Lige som dem her:


Så må vi jo håbe, at at Will Grigg får lejlighed til at komme ind, så hans 'heat map' kan komme til at se lidt anderledes ud, end dette:Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx