Af Ritzau - 11/04-16 08:42

Andersen tilbage på isen med rent bur og divisionstitelAndersen tilbage på isen med rent bur og divisionstitel

Efter en mindre hjernerystelse var Frederik Andersen klar igen for Anaheim Ducks og med til at vinde i NHL.

storybild

Efter næsten to uger på sidelinjen med en hjernerystelse var Frederik Andersen (nummer 31) igen tilbage på isen for Anaheim Ducks, som natten til mandag dansk tid slog Washington Capitals 2-0. (Billede: AP/Alex Brandon)

Efter næsten to uger på sidelinjen med en hjernerystelse var Frederik Andersen tilbage på isen for Anaheim Ducks, som natten til mandag dansk tid slog Washington Capitals 2-0.

Med udesejren i Verizon Center endte Anaheim øverst i Pacific Division, og det var fjerde sæson i træk, at holdet endte som nummer et i lokaldivisionen i NHL efter grundspillets 82 kampe.

Samtidig blev Frederik Andersen den målmand, som sammen med holdkammeraten John Gibson havde spillet mindst 25 kampe og lukket færrest mål ind.

For den bedrift blev begge Anaheim-målmænd hyldet med trofæet William M. Jennings Trophy.

Frederik Andersen, som pådrog sig en hjernerystelse 30. marts, blev noteret for 24 redninger i løbet af kampen. Det var sjette gang, at Frederik Andersen holdt buret rent i NHL.

- Freddie var utrolig. Han var så god, som jeg nogensinde har set ham. Hans bevægelser viste det, og han fulgte godt med pucken.

- Han sendte bestemt en besked om, at han er klar til slutspillet, selv om jeg ved, at han ikke har spillet et stykke tid, siger Anaheim-træner Bruce Boudreau ifølge nhl.com.

Anaheim, som endte et point foran Los Angeles Kings, skal nu møde Nashville Predators i første runde af slutspillet.

Frans Nielsen var for en sjælden gangs skyld ikke med for New York Islanders, som var foran 2-0, men tabte 2-5 til Philadelphia Flyers.

Frans Nielsen og co. skal møde Florida Panthers i første runde af slutspillet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
Premier League-stjerne om...
bt.dk
Så skete det: Niklas Landin er blevet...
bt.dk
Kjell tjekkede sin mail - og opdagede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx