Af - 04/03-14 19:42

Landsholdskammerater til Kvist: Pas på Herr MagathLandsholdskammerater til Kvist: Pas på Herr Magath

Flittighed og ydmyghed er vejen tilbage på Fulhams hold for William Kvist, mener landsholdskammeraterne Simon Kjær og Thomas Kahlenberg.

storybild

Simon Kjær (tv.) og Thomas Kahlenberg (th.) har begge haft Felix Magath, som er William Kvists chef i Fulham, som træner. (Billede: Polfoto/Mikkel Khan Tariq)

Både Simon Kjær og Thomas Kahlenberg har haft William Kvists chef, Felix Magath, som træner i Wolfsburg – hvor de begge røg begge ud i kulden under den hårde tysker.

Tysk hattrick sender Chelsea på titelkurs
Tysk hattrick sender Chelsea på titelkurs

- Der er stor forskel på, hvor langt ud i skyggen du kommer. Kommer du helt derud, hvor jeg har været, så er det ikke sjovt. Så er der ikke så meget at gøre, siger Lille-forsvarer Simon Kjær til mx.dk og tilføjer:

- Min erfaring er, at det nok er nogle gange at holde mund i stedet for at sige sin mening.

Kvist droppet i Fulham-managers debut
Kvist droppet i Fulham-managers debut

William Kvist kom til Fulham i januar på en lejekontrakt fra Stuttgart, men blev bænket, da Magath overtog managersædet kort efter.

- Felix er kommet til en klub med 10-12 kampe tilbage af sæsonen, så der er ikke nogen af dem, der er der, der er hans drenge. Men der er ikke nogen tvivl om, at så længe, du giver den gas og yder dit optimale, så har du ikke problemer med ham, siger Thomas Kahlenberg.

Bayern-boss storsviner William Kvists nye træner
Bayern-boss storsviner William Kvists nye træner

Simon Kjær:

- Lad os bare sig at mine erfaringer med Herr Magath ikke er positive. Han er den type, han er. Det fungerede ikke for den type, jeg er. Han har sin helt egne ekstreme måder at gøre tingene på. Det er jeg også sikker på, at hvis du snakker med William, at han har mærket lidt af det. Men jeg er også på Williams vegne overbevidst om, at han nok skal få sine kampe.

LÆS OGSÅ: Kvist efter skifte: Send mig på banen, træner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx