Af Ritzau - 06/04-17 16:11

René Toft fortsætter på landsholdet mindst to år endnuRené Toft fortsætter på landsholdet mindst to år endnu

René Toft har smidt mundkurven i landsholdssammenhæng. Han fortsætter i rødt og hvidt - i hvert fald til 2019.

storybild

René Toft Hansen og Danmark skuffede ved VM i januar. Stregspilleren er klar til at forbedre resultaterne ved kommende slutrunder. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Stregspilleren René Toft Hansen har givet landstræner Nikolaj Jacobsen håndslag på, at han fortsætter på det danske håndboldlandshold minimum frem til VM i 2019.

Det siger THW Kiel-spilleren til Ekstra Bladet. 32-årige René Toft overvejede ellers landsholdsfremtiden efter Danmarks chokerende nederlag til Ungarn ved VM i januar.

- Jeg har haft et par skadesperioder i denne sæson, hvor jeg så har haft lejlighed til at lave en masse styrketræning, og det har egentlig givet mig en pause fra håndbolden samtidig med, jeg har fået den styrke i kroppen, jeg har manglet.

- Jeg har haft en god snak med Nikolaj Jacobsen, der rigtigt gerne vil have mig med frem til 2019, og det sagde jeg selvfølgelig ja til, siger René Toft Hansen til avisen.

Danmarks nye landstræner sagde i begyndelsen af marts, at han havde brug for, at spillerne forpligtede sig til at være på landsholdet i mindst en toårig periode for at bygge et hold sammen frem mod VM på hjemmebane i 2019.

Under VM i januar frabad René Toft Hansen sig at tale med pressen, men han siger nu til Ekstra Bladet, at han igen står til rådighed for interviews, næste gang han er med landsholdet.

Trods mundkurven under VM var han alligevel i fokus, da Det Internationale Håndboldforbund (IHF) ikke ville godkende den albueskinne, som han er tvunget til at bære for at kunne spille.

Den sag endte med, at Danmarks modstandere skulle godkende brugen af skinnen før hver kamp.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Var stoffri i fem år: Kendt dansk...
bt.dk
Dansk tøjfirma gik konkurs: Nu er det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx