Af - 07/01-14 08:56

Brøndby-træner frygtede fyringenBrøndby-træner frygtede fyringen

Thomas Frank har hele tiden troet på, at han gjorde det godt - men han nåede at tvivle på om klub-ledelsen delte hans tro.

storybild

Thomas Frank er stadig træner i Brøndby forud for forårssæsonen. (Billede: Polfoto/AP)

Thomas Frank tog mandag hul på sit andet halvår som Brøndby-træner med en stærk tro på, at han kan gøre de blå-gule til et endnu bedre fodboldhold.

Den 40-årige cheftræner indrømmer dog, at der var øjeblikke i efteråret, hvor han tvivlede på, om han ville blive fyret inden da.

Makienok: Jeg er stadig skadet
Makienok: Jeg er stadig skadet

Efter Thomas Franks første syv Superliga-kampe i spidsen for Brøndby lå holdet sidst i ligaen med et stort rundt nul ud for antal sejre, og så begyndte tvivlen så småt at nage.

- Det var ubehageligt, på ingen måde hele tiden, men da vi tabte til Hvidovre, eller til AaB, da begyndte jeg at tænke ..., siger han og leder efter ordene:

Er Szymanowski sikker i Brøndby?
Er Szymanowski sikker i Brøndby?

»Altså jeg var stensikker på, at det nok skulle vende, men spørgsmålet var jo ...«

... Om du ville få tiden?
- Lige præcis! Men ledelsen var fantastisk, og jeg var overbevist om, at det ville vende næste kamp, men man kender mekanismerne, og det kan ikke undgås, at der kommer nogle små glimt, hvor man tænker ... 'fuck!', forklarer han.

Brøndby: Prisen på Zohore er alt for høj
Brøndby: Prisen på Zohore er alt for høj

Men i den ottende kamp vandt Brøndby endelig. 2-1 over OB, og så gik det straks meget bedre.

- Jeg er blevet bekræftet i det, jeg tror på, og at den måde at bygge et hold op på, det virker. Man ændrer det jo ikke over natten sådan her, siger han og knipser:

- Fra at have ingen sejre i syv kampe, til ikke at tabe i ni. Det gør du jo kun, hvis du arbejder kontinuerligt, målrettet og struktureret hver dag. Og det er fedt at se, at det virker, konstaterer han med et smil.

Brøndby-flop til prøvetræning i Superligaen
Brøndby-flop til prøvetræning i Superligaen

Nu har Thomas Frank frem til den 23. februar til at gøre holdet bedre endnu, og han er stensikker i sin tro på, at han kan.

- Der er ting, vi skal flytte os på: Måden at beholde bolden i holdet, at fastholde spillet, der skal flere pasninger, og vi kommer til at være skarpere på den fysiske del, siger han.

LÆS OGSÅ: Kolleger: Brøndby-mand er årets bedste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx