Af - 20/10-15 07:32

Britisk arrogance har kostet: The Gunners har pistolen for pandenBritisk arrogance har kostet: The Gunners har pistolen for panden

Arrogance har kostet dyrt for Arsenal, der nu er pisket til sejr mod det tyske storhold - Bayern München.

storybild

Der har ikke været meget at juble over for Arsenal i deres foreløbige Champions League-kampagne. (Billede: Polfoto/Darko Bandic)

Arsenal har dummet sig i Champions Leagues to første runder.

Kampene mod de 'nemme' modstandere i gruppen, Dinamo Zagreb og Olympiakos, har skuffende givet nul point, og englænderne står nu derfor med kniven for struben forud for to svære kampe mod Bayern München.

Englænderne er ellers kommet fremragende fra land i Premier League, og det kan derfor undre, hvorfor løbet allerede virker til at være kørt i Champions League.

Spiller taget for doping efter sejr over Arsenal
Spiller taget for doping efter sejr over Arsenal

Ifølge TV3-ekspert Niels Christian Frederiksen skyldes det briternes arrogance:

- Der er en vis arrogance over de britiske hold. Arsenal har taget for let på de første kampe mod de 'små' hold, og det koster nu, forklarer Niels Christian Frederiksen til Metroxpress.

Arsenal er i store problemer efter ny CL-fiasko
Arsenal er i store problemer efter ny CL-fiasko

Det runde nul på Arsenals europæiske pointkonto betyder, at Arsenal er pisket til sejr hjemme mod Bayern München. Et resultat, der ikke ligger lige til højrebenet for englænderne:

- Bayern München er nærmest bedre på alle parametre. De er bedre mand for mand og har samtidig gjort det langt bedre i Champions League over de seneste år, siger TV3-eksperten.

Galleri: Se manden der får Liverpool til at gå amok
Galleri: Se manden der får Liverpool til at gå amok

Arsene Wengers tropper ser derfor ud til at få mere end svært ved at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne. Niels Christian Frederiksen tror da heller ikke på englænderne mod Lewandowski og co:

- De skal bruge fire point mod Bayern, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre fra gruppen - det tror jeg simpelthen ikke de får, lyder den dystre vurdering fra Niels Christian Frederiksen.

Øh, hvad siger du? Beckham overrasker med kæmpe-brøler
Øh, hvad siger du? Beckham overrasker med kæmpe-brøler

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx