29/03-14 14:30

Magnussen værner om sit privatlivMagnussen værner om sit privatliv

Som ny Formel 1-stjerne er der fokus på Kevin Magnussens privatliv. Det tiltaler ikke McLaren-køreren.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Har Kevin en kæreste? Må vi komme ind i Kevins lejlighed? Hvor spiser han henne?

For et par uger siden bragede Formel 1-køreren Kevin Magnussen ind i motorsportens kongeklasse med andenpladsen i det australske grandprix.

Efterfølgende er ovennævnte spørgsmål nogle af dem, som den 21-årige McLaren-danskers manager, Dorte Riis Madsen, får mest fra både medier og fans.

Magnussen om uheld: Jeg lavede en kørefejl
Magnussen om uheld: Jeg lavede en kørefejl

Fokus og hypen på 2

Sådan gik det Magnussen i kvalifikationen
Sådan gik det Magnussen i kvalifikationen
1-årige Kevin Magnussen er større end nogensinde op til søndagens malaysiske grandprix i Kuala Lumpur.

Men han er slet ikke interesseret i, at hele verden skal grave i hans privatliv.

- Jeg er her for at vinde. Det er det, jeg nyder. Alt det andet er bare bump på vejen, som man lige skal hen over, siger Kevin Magnussen.

Farmand Jan Magnussen er en af dem, som hjælper allermest i den sammenhæng.

- Interessen for Kevin er stødt og roligt vokset, siden han skrev under med McLaren, og efter løbet i Australien eksploderede det.

Laudrup besøger Kevin Magnussen i Malaysia
Laudrup besøger Kevin Magnussen i Malaysia

- Så han mærker det allerede, og det er ikke noget, han synes, er særligt fedt. Men han er klar over, at det er en del af det at være i Formel 1, siger Jan Magnussen, der selv var Formel 1-kører i 1990'erne.

- Jeg håber, at privatlivet er noget, som han vil værne om så godt som muligt. Det er ikke det, som har gjort ham interessant, siger Jan Magnussen og tilføjer:

- Han er blevet interessant, fordi han kører hurtigt i en Formel 1-bil, og derfor vil folk gerne lære ham bedre at kende. Men jeg tror ikke, at vi på noget tidspunkt ser Kevin tale ud om private ting i pressen.

Magnussen kan hente millioner i Asien
Magnussen kan hente millioner i Asien

Ifølge Dorte Riis Madsen får Jan Magnussen ret. Danmarks Formel 1-stjerne kommer aldrig til at dele ud af sit privatliv. Hans inderkreds holder også tæt.

- Du vil aldrig få et interview med Kevins mor eller med mig, hvor jeg vil fortælle en masse personlige ting omkring Kevin, siger manageren.

Magnussen-lejren er klar over, at de ikke kan styre det hele.

- Der kommer sikkert historier om Kevin, og de bliver sikkert værre og værre, men vi kan styre det så meget, at overnævnte ikke sker. Vi kan selv vælge, hvor meget vi vil bidrage med, siger hun og tilføjer:

- Du har aldrig set Kevin på en rød løber. Han har nogle forpligtigelser, hvor han skal være på den røde løber i Monaco, men herhjemme vil du aldrig se ham til de arrangementer, som alle kendte personer bliver inviteret til.

- Vi holder den linje, vi hele tiden har haft. Vi falder ikke på halen over alle de fantastiske ting, som alle andre vil med til. Det vil han ikke bruge tid på.

Søndagens løb begynder klokken 10 dansk tid.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx