Af Steffen Gronemann - 14/02-18 17:19

Efter legendens rørende interview: Dansk TV-vært bryder grædende sammen i studietEfter legendens rørende interview: Dansk TV-vært bryder grædende sammen i studiet

Der blev leveret en suveræn præstation ved OL.

Mette Cornelius og Falktoft bliver rørt over Shaun White

Der var ikke et øje tørt i Eurosports OL-studie i morges. Bogstaveligt talt.

Værten på Eurosports morgenprogram med fokus på nattens OL-begivenheder, Mette Cornelius, fik tårer i øjenen efter at have hørt snowboard-stjernen Shaun Whites sejrsinterview, mens fast OL-ekspert med speciale i snowboard, Peter Falktoft, kæmpede for at holde fatningen i udsendelsen.

Se det følelsesladede reaktion hos Cornelius og Falktoft oven på Shaun Whites emotionelle interview i videoen over artiklen.

Shaun White, som betragtes om en sand snowboard-legende, vandt i nat sin tredje OL-guldmedalje i karrieren i snowboard halfpipe. Den første vandt han helt tilbage i 2006.

Under hårdt pres leverede White en sublim præstation i tredje og sidste gennemløb i Phoenix Snow Park i Pyeongchang og henviste japaneren Ayumu Hirano til andenpladsen.

Se hans vilde gennemløb på halfpipen og efterfølgende vilde og emotionelle jubelscene herunder:

Efter triumfen leverede 31-årige White med tilnavnet 'Flying Tomato' et interview, der gik lige i tårekanalerne i det danske tv-studie.

Her fortalte han blandt andet, hvordan han efter et voldsomt styrt i oktober, som kostede ham et 62-sting stort ar i ansigtet, havde svært ved at smide frygten igen i den aktionprægede sportsgren med mange vilde hop og halsbrækkende tricks.

Se interviewet med Shaun White, som gjorde stærkt indtryk på Cornelius og Falktoft under billedet.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morgan Freeman beskyldt for...
bt.dk
Stort dansk firma advarer: Svar ikke...
bt.dk
Rektor efter aflysning af sidste...
bt.dk
For snurrende kameraer: Deltager i TV...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx